Fahri07
22 Mart 2006 tarihinde eklendi
şeytanın avukatı,ilk izlediğimde hiçbirşey anlamamıştım.özellikle al pacinonun söylediklerini yada filmin ne anlatmak istediğini.filmin vcdsini aldım ve defalarca izledim hatta arkadaşlara sordum ama yinede anlayamadım.belki anlayışımın kıt olduğunu düşüneceksiniz.ama az önce bluevelve rumuzlu arkadaşın yorumunu okuyunca anladım.bu arkaşa beni ve diğer anlamayanlara filmi anlattığı için teşekkürlerimi sunuyorum.demekki anlatabilmek varmış:)ama filmin en çok hoşuma giden yeride bay lomax’in dava savunması sırasındaki akılcı ve mücadeleci sözleri beni pek etkilemişti.
hey gidi hey.. aklıma geldi şimdi.. keanu reeves daha yeni yeni meşhur.. bi heves gitmiştik filme. ağzımız açık izlemiştik. çok iyiydi. al pacinoya yine hayran olmuştuk.
harika bi filmdi filmin can alıcı sahneleri hep erotik sahnelerdeydi bu bakıma biras biz bize mantığında izlenmesi gereken bi film ama 2 kişi bu kadar birbirini tamamlayarak aktörlük yapar
böyle bir film tarzi olmaz bee... hakikaten performans olarak al pacino’nun en begendigim filmidir.keanu reeves’de mükemmel bir oyunculuk sergiledigi,gerçekten harika bir film.