Şrek 3

VcdSamimiyeti
VcdSamimiyeti

20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Komedi bakımından kaliteli ama serinin en kötüsü.5 puan.
redoxx
redoxx

29 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Serinin en güzeli...
koktenersen
koktenersen

21 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Ben ilk 2 filmi aradım bu bölümü izlerken. İlk 2 film kadar komik değildi bence. Artısı ise animasyonların çok iyi olması. İyice geliştirmişler artık. Ne iyi ne de kötü ama, ortalamanın üzerinde. (6/10)
echo20
echo20

14 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
filmi beğendim ama ilk filmin tadı yok......
oscar1895
oscar1895

23 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
sinema tarihinin bu en iyi animasyonunu büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.Sizin de belirttiğiniz gibi,umarım Bayülgen ve Erbil yine yaparlar seslendirmeyi!...
SashaFierceBee
SashaFierceBee

16 Haziran 2007 tarihinde eklendi
çok eğlendiğim bir animasyondu.beni epey güldürdü.tabi bunda seslendirenlerin de payı var.iyiydi küçük çocukların gürültüsü dışında.eğleneceğniz bir film.daha gitmemişlere iyi seyirler diliyorum eğleneceğinizi söylüyorum yani gidin!:)
sweet-casnu
sweet-casnu

10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
valla , bu serinin filmleri insanı hep güldürüyo ve sanki her film bi öncekinden daha ii. çok gzl bi seri. umarım devam eder. gülmek istiosanız buyrun izlein
nefertitiseyda
nefertitiseyda

29 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
süper bir film. ama ikincisinde daha çok gülmüştüm. bu da duygusal hoş hele uyuyan güzele bayıldım.
bahar ceylan
bahar ceylan

28 Ocak 2007 tarihinde eklendi
boyle guzel animasyonları izleyince bazen neden 2000 li yılların cocugu degilim ki dedigim oluyor..shrek kesinlikle cok eglenceli ve buyuk emekler harcanmıs bir animasyon her karesinde de bu farkediliyor zaten..emegi gecenlere tebriklerimi iletiyorum,cocuklar hayal dunyanız adına cok sanslısınız..
Ceren S.
Ceren S.

15 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Bence en az birinci ve ikinci film kadar güzeldi... Shrek severler kesinlikle bunu da kaçırmamalı =)
wolkiwolki
wolkiwolki

10 Haziran 2007 tarihinde eklendi
İlk ikisi kadar beğenmedim filmi, ama yine de eğlenceli.Ben İngilizcesini izledim ama bir de Türkçesi’ni izlemek lazım...Yorum yazan arkadaşlardan birinin dediği doğruysa Eşek karakterini Mehmet Ali Erbil seslendirmiyormuş. Eğer öyleyse hakikaten filmde birşeyler eksik olacak demektir zannımca : (((
sinema
1 ziyaretçi
30 Ekim 2008 tarihinde eklendi
3. film gerçekten kötü olmuş ama:/ Eşekin dublajını mehmet ali erbilin yapmaması da üzücü bir durumdu.
nilat
nilat

17 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
çokk eqlencelii süper bi filmdi izlemekten çokk büyük bi keyif aldım :) bncee izleyinn çok şirin bi film...
i-just-wanna-live
i-just-wanna-live

23 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Bu animasyon da tek bir sahne var hoçuma giden kurabiyenin hayatının gözünün önüden geçmesi. İşte Shrek 3 bence bu kadar. Fazla ağır oldu belki ama gerçekten boş. 1. tuttu, hadi 2. de tuttu bunu bir üçleyelim ama başka bir amacımız yok diyerek yapılmış espri anlayışından da tamemen yoksun bir animasyon. Hatta espri yapmaya çalışılırken fazlaca battıklarını da düşünüyorum. Anlayacağınız her zaman ki devam filmlerinin kaderini taşıyor Shrek de maalesef. Ama gene de ilk iki film hatırına 10 üzerinden değerlendirirsek 5 veriyorum.
sheeter
sheeter

9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
ilk iki film kadar çarpıcı ve güzel olmasada izlerken eğlendirecek ve keyiflendirecek bir film.