Ben ilk 2 filmi aradım bu bölümü izlerken. İlk 2 film kadar komik değildi bence. Artısı ise animasyonların çok iyi olması. İyice geliştirmişler artık. Ne iyi ne de kötü ama, ortalamanın üzerinde. (6/10)
sinema tarihinin bu en iyi animasyonunu büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.Sizin de belirttiğiniz gibi,umarım Bayülgen ve Erbil yine yaparlar seslendirmeyi!...
çok eğlendiğim bir animasyondu.beni epey güldürdü.tabi bunda seslendirenlerin de payı var.iyiydi küçük çocukların gürültüsü dışında.eğleneceğniz bir film.daha gitmemişlere iyi seyirler diliyorum eğleneceğinizi söylüyorum yani gidin!:)
valla , bu serinin filmleri insanı hep güldürüyo ve sanki her film bi öncekinden daha ii. çok gzl bi seri. umarım devam eder. gülmek istiosanız buyrun izlein
boyle guzel animasyonları izleyince bazen neden 2000 li yılların cocugu degilim ki dedigim oluyor..shrek kesinlikle cok eglenceli ve buyuk emekler harcanmıs bir animasyon her karesinde de bu farkediliyor zaten..emegi gecenlere tebriklerimi iletiyorum,cocuklar hayal dunyanız adına cok sanslısınız..
İlk ikisi kadar beğenmedim filmi, ama yine de eğlenceli.Ben İngilizcesini izledim ama bir de Türkçesi’ni izlemek lazım...Yorum yazan arkadaşlardan birinin dediği doğruysa Eşek karakterini Mehmet Ali Erbil seslendirmiyormuş. Eğer öyleyse hakikaten filmde birşeyler eksik olacak demektir zannımca : (((
Bu animasyon da tek bir sahne var hoçuma giden kurabiyenin hayatının gözünün önüden geçmesi. İşte Shrek 3 bence bu kadar. Fazla ağır oldu belki ama gerçekten boş. 1. tuttu, hadi 2. de tuttu bunu bir üçleyelim ama başka bir amacımız yok diyerek yapılmış espri anlayışından da tamemen yoksun bir animasyon. Hatta espri yapmaya çalışılırken fazlaca battıklarını da düşünüyorum. Anlayacağınız her zaman ki devam filmlerinin kaderini taşıyor Shrek de maalesef. Ama gene de ilk iki film hatırına 10 üzerinden değerlendirirsek 5 veriyorum.