Şrek 3

tmnt92
tmnt92

30 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Andrew Adamson’un yönetmediği ilk Shrek filmi,duyumlarıma göre kahramanlar büyüyüp-geliştiğinden dolayı üçüncü film daha dramatik olacakmış...Fragman süper,hele sakar ogremizin gemiyi yakması yok mu..Her ne kadar bu filmin getireceklerini meraklı Melo gibi beklesem de,getireceklerinin yüksek olacağı kesin,soundtrack’leri Justin Timberlake’in yapacağı da...
karinca239
karinca239

16 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
ilk iki seri kadar güzeldi. ama en çok hoşuma giden şey eşek başlı ejderha kanatlı
EJ-ŞEK
ler oldu
e-pandor-a
e-pandor-a

28 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
çok beğendim eşşeğin pijama konusunda ki uyarısına gülmekten çatladım ama m. ali erbilin seslendirmemesi çok büyük kayıp olmuş diğer iki filmi izleyenlerde eminim bu eksikliği hissetmişlerdir.bunun dışında çok eğlenceli
aysin-yakali-79
aysin-yakali-79

19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
çoq tatlılar ya bide küçük sherkler daha tatlılardı animasyonaların en ii lerinden biri bence ama dublajda sanırım m.ali we okan yoq duyduğuma göre öleyse üzülürm işde çnkü bence en yakışan sesler onların...
bloodpati
bloodpati

25 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Shrek şimdiye kadar yapılan en iyi anmasyonlardan.İkincinin Oscar alamaması çok sinir bozucuydu.İnanılmaz Aile o kadar iyi değildi bence. Hiç değilse Shrek kadar veya Oscar alacak kadar iyi değildi.Ama yeni yapımları ve yapımcıları heveslendirmek amaçlı yapıldığına gerçekte Shrek'in Oscarlık olduğuna şüphem yok.Üçüncünün öyküsü harika ve sabırsızlıkla bekliyorum.
burcin-koparan
burcin-koparan

6 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
filmi bugün arkadaşlarımla izledim. çok eğlendik harikaydı. başarılı bir devam filmi niteliğindeydi. şrek 10 da çekilse kesinlikle giderim. serinin diğer filminin çekilmesi taraftarıyım. mükemmeldi.
fnd-tlg
fnd-tlg

18 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Çok güzeldi. Çok beyendim Bence herkez gitmeli
by_the61
by_the61

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

18 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
film çok süperdi özelliklede son bölümü
ebasdar
ebasdar

28 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
serinin en kötüsü...
bumerang700
bumerang700

1 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Bence Güzeldi...İzlerken çok eğlendim...Shrekin kabusu favori sahnelerimden..
aykanatd
aykanatd

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Bu filmi acımasızca eleştirenleri hiç mi hiç anlamadım.Bu kendi görüşüm ama filmde öğrenilmiş çaresizlikle ilgili çok önemli mesajlar vardı ve espriler de 1. ve 2.filme göre iğrençlik üzerine kurulu değildi.Film sıkıcı başlasa da öyle devam etmedi.Eşek-ejderha yavruları da çok beğendimm:))
ali-kahvecix
ali-kahvecix

20 Haziran 2007 tarihinde eklendi
fena değildi ama öncekiler daha iyiydi.
yavuzmetin77
yavuzmetin77

22 Kasım 2007 tarihinde eklendi
1 ve 2 çok güzeldi ama gerçekten 3.cüsü hiç olmamış.hiç bir şey yok başladığı gibi bitiyor 5/10
can-sahinler
can-sahinler

27 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
film türkçe fragmanı çok güzek ama eşeğin sesini beğenmedim arkadaşlar.ama bunun dışında filmim güzel olacağına inaniyorum ve herkese tavsiye ediyorum.
caglayanbolova
caglayanbolova

26 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
film cok guzel arkadaslar, kimsenin hayal kirikligina ugramayacagindan eminim!