Animasyon dediğin böyle olmalı ben Shrek 1 ve 2 yi çok sevdim.3.sünü de dört gözle bekliyorum.Umarım eşeği yine M.Ali seslendirir.Çünkü onun sesinden daha bir güzel oluyor;)
Shrek 1'e bayılıp, okuldan her geldiğimde yarım saat de olsa seyrederdim. En azından 7-8 kez seyretmişimdir. Ama doğrusu, 2.'sini 1. kadar beğenmedim. 3.'yü sabırsızlıkla bekliyorum, inşallah bunun sonu hüsran olmaz, izleyicilerin beklentilerini karşılayabilir ve tabii ki tekrar en iyi animasyon ödülünü alabilir:))
kesinlikle katılıyorum.okan bayulgen ve m.ali erbil seslendirmeli.muhtesem iklli.ayrıca film zaten baslı basına cok guzel olacaktır.seslendirmeyide bu ikili yaparsa izlemeye kesinlikle değer..
tam bir fiyasko.salonda kimse filmden zevk alamadı ve keyifle gülemedi.onun yerine herkes önceki filmleri seyrederken pek rastlayamadığım küçük çocukları seyretti.böyle olacaksa bir daha çekmesinler bu filmi.
1. ve 1. filmleri çok daha güzel 3. filme değişik bir konu yok . bence filmde en çok kötü bulduğum şeyi eşeği mehmet ali erbil seslendirmemiş ve bu çok kötü olmuş...