Ada
4,2

hashbehkar
hashbehkar

17 Eylül 2005 tarihinde eklendi
Ada gerçekten müthiş bir film olmuş. Konu çok ilginç; "zenginleri yaşatmak için 'insan'lar "ürün" olarak kullanılabilir mi?" sorusunu düşündürüyor. Günümüzde başta kanser olmak üzere pekçok hastalıktan dolayı insanlar ölmekte ve bu hastalıklara çözüm için "insan klonlama" da zaman zaman basına yansıyor. Tabiki "insan klonlamak" henüz yasak, belki bu haberler de yalan haberler. Bunu söylememin sebebi filmin ne kadar güncel bir konuya değindiği. Oyunculuklar da gayet iyi. Bu fi,lmi izledikten sonra "insan klonlama" ile ilgili bütün görüşlerim değişti. Çok etkileyici bir film.
raikonensheva
raikonensheva

1 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Bu filMİm bu kADar güzeL olaCağını tahmin etmiodum gerçekten süper....bilim kurgu sevenlerden beyenmeyen çıkmaz sanırım...
hapisci35
hapisci35

7 Ocak 2007 tarihinde eklendi
filmi izlemek bir turlu nasip olmamişti.konusuyla bayagi enteresan bir film olmus.izlemeyenlere tavsiye ederim.
lord-of-warr
lord-of-warr

9 Ocak 2007 tarihinde eklendi
scarlett johansson 'un izlediğim ilk filmiydi ve beni kendine aşık etti.romantik öpüşme sahnelerinde kendimden geçtim. kesinlikle izlenmesi gerek.senaryosu da hoştu.10/10
trostip
trostip

11 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
film tek kelimeyle mükemmel. Fakat film açıklamasında klon olduklarını belirtmeleri hiç iyi olmamış. en başta onların klon olduğunu bilmeden izlemek ve bunu filmin süreci
nde öğrenmek daha heyecan verici oluyor. ben konuyu okumadan izlemiştim filmi. kurgu süper hikaye çok iyi hazırlanmış.
1903erhan
1903erhan

30 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Bu filmmi çok arka planda kaldı. Yoksa benmi çok geç fark ettim anlamadım. Filmi sonunu seyretmekle, işyerime giden servis arasında seçim yapmak zorundaydım :D Ve film kazandı. Servisi kaçırdım. Başka birşey söylemeye gerek yok sanırım :) Muhteşem bir aksiyon ..
teyyare-com
teyyare-com

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
gusellllll
lieblingg
lieblingg

23 Ocak 2011 tarihinde eklendi
baştan sona aksiyon dolu mükemmel bir film.. gözlerinizi bir dakika olsun ekrandan ayıramayacaksınız kesinlikle izleyin derim...
berkay u
berkay u

3 Ağustos 2019 tarihinde eklendi
İzlediğim en güzel filmlerden biriydi. Konusu çok ilgi çekiciydi. Yani inanıyorum ki dünyanın bir yerlerinde klonlardan nasıl faydalanılacağı konuşuluyordur. Film bu noktaya etik bir parmak basip düşünmeye sevk ediyor. Bitmeyen temposu da artısı olmuş. Masal ötesi saçma sapan filmler gişe rekoru kırarken bu filmin tutmaması çok ilginç. İnsan düşünmeden edemiyor, yoksa film aşırı gerçekliğe harika bir spot ışığımı tuttu acaba. spoiler: