freni tutmayan bir bisikletle yokuş aşağı kayarken duvara çarparsınız ya daammm diye işte öle oluyosunuz filmi izleyince, fatih akın sonuçta olcek o kadar 10/10;)birol üner dışında sibel kekili olağanüstüydü.
Gegen die Wand, bence en iyi türk filmi. Aldığı ödüller, imdb ve beyazperde puanları bunu ispatlar nitelikte. Bu filme berbat diyen şahıslara sadece gülüyorum. Mutlaka seyredilmesi gereken bir film. Ben biraz daha ileri gidip türk sinemasında bir başyapıt diyebilirim. Ama bu fikrimde dünya sinemasını kategori dışı tutuyorum. 10/10
Fatıh akının bas yapıtı Turk fılmı denır mı bılmem ama oylese en guzel turk fılmı derım. Konusu cok cekıcı ayrıca oyuncular zaten ınanılmaz yardımcı oyuncular bıle cok basarılı. Fatıh akına bınlerce tesekkur etmelıyız kı boyle guzel bır fılmı bıze sundu.
kım ne derse desın hayatımda ızledıgım en muhtesem en ıyı en duygusal en carpıcı fılmdı. bır daha bu kadar etkılenebılecegım bır fılm ızleyemem heralde sıbel kekıllı bırol unel muthısss agla sevdam sarkısı harıka fatıh akın lutfen hep boyle muthıs fılmlerınız ızleyelım.
buraya yazı yazan herkes bi miktar milliyetçilik taşıodur asil kanında!sonuna kadar Türküm ve fatih akın da Türklüünden gurur duyan bi insan , katıldıı her festivalde bunu anlatan , sadece çektii filmlerle dier türk yönetmenlerden ayrılan(kalite bakımından;)) bi sinemacı! filmin sanatsal boyutu ona ödüller kazandırdı,unutmayın lütfen! birol ünerin performansı da tartışılmaz,ama film benim cebimi çok kötü etkiledi o da ayrı;izlediim günden beri yalnızca becks içebiliorum:) notum 10 üzerinde 9.5
bu adam bu işi gerçekten iyi yapıyor.aldığı ödülleri hak eden ender filmlerden bir tanesi.doğrusu beni en çok etkileyen ve şaşırtmayı başarabilen ender hatta tek yeni Türk filmi.devam eder umarım bu çizgide.
Bİrol unel ve sibel kekilli birbirlerine ne kadar yakıstıklarını bu filmde bi kez daha anladık.Yapilmis en iyi turk filmleri arasindadir bence.Harika!!