Duvara Karşı

Çok klas bir film...
Selçuk Orhan
Selçuk Orhan

19 Kasım 2009 tarihinde eklendi
freni tutmayan bir bisikletle yokuş aşağı kayarken duvara çarparsınız ya daammm diye işte öle oluyosunuz filmi izleyince, fatih akın sonuçta olcek o kadar 10/10;)birol üner dışında sibel kekili olağanüstüydü.
the-end-2
the-end-2

28 Haziran 2009 tarihinde eklendi
kaiteli film
M-XXXimum
M-XXXimum

23 Mart 2009 tarihinde eklendi
Gegen die Wand, bence en iyi türk filmi. Aldığı ödüller, imdb ve beyazperde puanları bunu ispatlar nitelikte. Bu filme berbat diyen şahıslara sadece gülüyorum. Mutlaka seyredilmesi gereken bir film. Ben biraz daha ileri gidip türk sinemasında bir başyapıt diyebilirim. Ama bu fikrimde dünya sinemasını kategori dışı tutuyorum. 10/10
cansubabacan11
cansubabacan11

25 Mart 2008 tarihinde eklendi
Fatıh akının bas yapıtı Turk fılmı denır mı bılmem ama oylese en guzel turk fılmı derım. Konusu cok cekıcı ayrıca oyuncular zaten ınanılmaz yardımcı oyuncular bıle cok basarılı. Fatıh akına bınlerce tesekkur etmelıyız kı boyle guzel bır fılmı bıze sundu.
scar-face-53
scar-face-53

28 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bu kadar güzel olabileceğini tahmin etmemiştim.... ailece izlemeyin de :) mutlaka izleyin....
duvara-karsi
duvara-karsi

17 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
kım ne derse desın hayatımda ızledıgım en muhtesem en ıyı en duygusal en carpıcı fılmdı. bır daha bu kadar etkılenebılecegım bır fılm ızleyemem heralde sıbel kekıllı bırol unel muthısss agla sevdam sarkısı harıka fatıh akın lutfen hep boyle muthıs fılmlerınız ızleyelım.
samet-sayan
samet-sayan

24 Haziran 2007 tarihinde eklendi
harika ötesi bir film 10 üzerin den 15 veririm bu filme filimde kendimden geçtim diyebilirim müzikleride film kadar iyi
saniser
saniser

22 Nisan 2007 tarihinde eklendi
buraya yazı yazan herkes bi miktar milliyetçilik taşıodur asil kanında!sonuna kadar Türküm ve fatih akın da Türklüünden gurur duyan bi insan , katıldıı her festivalde bunu anlatan , sadece çektii filmlerle dier türk yönetmenlerden ayrılan(kalite bakımından;)) bi sinemacı! filmin sanatsal boyutu ona ödüller kazandırdı,unutmayın lütfen! birol ünerin performansı da tartışılmaz,ama film benim cebimi çok kötü etkiledi o da ayrı;izlediim günden beri yalnızca becks içebiliorum:)
notum 10 üzerinde 9.5
makarna1976
makarna1976

19 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bu adam bu işi gerçekten iyi yapıyor.aldığı ödülleri hak eden ender filmlerden bir tanesi.doğrusu beni en çok etkileyen ve şaşırtmayı başarabilen ender hatta tek yeni Türk filmi.devam eder umarım bu çizgide.
bordello86
bordello86

17 Mart 2007 tarihinde eklendi
cok degişik bi filmdi hatih akının kendini kanıtladıgı bi yapım film cok surukleyici benim canım hiç sıkılmadı ısrarla tavsiye ediyrm
absent75
absent75

27 Şubat 2007 tarihinde eklendi
izlemekten sıkılmadığım sayılı filmlerden.mutlaka izleyin!!!
yuceonder
yuceonder

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
10 numara bir film.
beck31
beck31

23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Bİrol unel ve sibel kekilli birbirlerine ne kadar yakıstıklarını bu filmde bi kez daha anladık.Yapilmis en iyi turk filmleri arasindadir bence.Harika!!
raikonensheva
raikonensheva

1 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Birol Ünel denen adamı ilk defa izledim film güzel.. filmi ayrı bi güzel yapanda o dur bence,müthiş bi performans göstermiş...