serverdigar
3 Nisan 2005 tarihinde eklendi
bu film bi harika.fakat tavsiyem ilkini izlemeden bu filmi izlemeyin.insanı kendi mazisine götürüyor.diyaloglar zekice.julie delpy i beğenmeyen arkadaşlara şaşıyorum.o kadar gerçekçi ki ve o kadar masum.güzel olmak için illa bi ton makyaj mı gerek...izleyin romantizmin tadı bu filmde çıkar...
bu filmi bana hediye eden arkadaşım benmi için çok önemli olduğundan film de aynı ölçüde önem kazandı tabii.tuhaf şekilde kesişen hayatları,modernize edilmiş bir aşkı anlatıyor bu film.ama bnm için en önemli yanı kendimizde bişiler bulmuş olmamıs=)
Diyalogları çok sağlam olan bir film. Bu da tabii ki senaristin işinin ne kadar zor olduğunu gösteriyor. Atraksiyon isteyen arkadaşlar bence hiç izlemesinler. Ama sağlam diyalog sevenler kaçırmasınlar. ilk film gibi sadece birkaç saatlik zaman dilimini anlatıyor ama aradan 9 sene geçmesine rağmen sadece 1 gün görüşmüş olan insanların bitmeyen aşkı var filmde...
ya şans eseri bir akşam boşluğumda befores unriseı izledim ve hemen before sunseti de dayanamadım tabi ki de izledim..
film çok tatlı oyuncular harika.. vereplikler süper elimden gelse hepsini alıp bir yere yazarım ..iki yabancının bu kadar kısa zmanda birbirine anlatcak ve birbirleriyle paylaşacak bu kadar çok şey bulmaları çok güzel..
before sunsetin sonu özellikle harikaydı.."-baby you are gonna miss that plane..- i know!!"
yine çok etkileyiciydi. Aşkları 9 yıl öncesi kadar tazeydi. Biri sizin için doğru kişiyse yıllar geçse de aradan yine doğru kişidir. Yalnızlık, sevgilinin yanında yalnız hissetmekten her zaman iyidir... Bu diyaloglardan sadece biri.
ilk filmin sonunda birbirlerine söz vermemişmiydi bunlar bi sonraki yıl aynı yerde buluşmak için.. eEE! nooldu da 9 sene beklediler filmin devamını ( merak ettiklerimizi) çekmek için. 9 sene filmin devamını beklemedik tabi ama 3. filmi beklemeye başladık. yapsalar bi güzellik paris sokaklarında doğal sohbetlerine istedikleri gibi devam etsinler bize de küçük gezintilerine şahit olma şansı versinler.... Fuzuli yakarış işte benimki...