Hakan Budak
1 değerlendirme
12 Eylül 2023 tarihinde eklendi
Film Netflix te aksiyon katagoridinde ama filmde aksiyon yok. Recep İvedik te daha çok aksiyon vardır. Filmde baş karakter sürekli çocukluğuna gidip geliyor, birileri bunların peşinde ama niye peşinde belli değil. Saçma sapan suikastcilar var zaman kaybetmek isteyen seyreder.
ben izleyeli bir ay oldu ama filmde zaten çok yüksek bir kalite beklemedigim halde bana kötü geldi film çok dagılmış geçmişe git gellerle yani bilmiyorum senaryoda çok kötü insanları öldüren bir kralık katil ve iyiligi buluyor saçma daha iyi bir temel oturtula bilirdi
Film çok yavan geldi bana. Evet aksiyon falan güzel ama hiç bir sahnesi merak uyandırmıyor. Acaba ne olacak dedirtmiyor. Evet sıkmıyor izlerken ancak heyecan da vermiyor. İzleyecek hiç bir şey bulamazsanız izlenir. Ama ilk tercih olacak bir film değil.