108-lost
6 Ocak 2009 tarihinde eklendi
sanırım filmde en çok etkileyecek olan sizi oyuncu kadrosu. bu kadroyla bende bir film çeksem heralde gişede başarı yakalamam kaçınılmaz olurdu. film tamamen renkli çekilse bende çok daha büyük etki bırakırdı. hoş bir film sıkılmadan izlersiniz.
Filmin siyah beyaz oluşu ve sahne çekimleri ile çizgi roman uyarlaması olduğu tamamen belli ve bunu çok iyi uygulamışlar. Tarantinonun etkilerini görmek de mümkün film birkaç hikayenin birleşmesi şeklinde oluşturulmuş güzel bir yapıt. Bugünlerde devamı gelecek olan film kesinlikle izlenmeli çok değişik bir film olduğuna emin olabilirsiniz
Çizgi roman uyarlaması dediğin işte böyle olur....bundan once sadece tim burton'nun batman'inde yakalamıştım bu havayı.R.Rodrigues'in zirve yaptığı film olmuş.film biraz aykırı olduu için herkezin beğenmesi beklenemez tabiki...özellikle Mikey rouke ve Elijah wood dokturmüş.herkezin beyenisine hitap etmesede turunun kult örneklerinden biri.......
müthiş bir yapım harika bi kurgu oyuncular 4 4lük yönetmen yaratıcı ee doğqal olarak 10 numara filim bayadır bu kadar zevkle flm izlemmiştim devamını heycanla bekliyorum..
indirdigim fılmlere soyle bır goz gezdırırken sadece bır sahnesıne bakıp hemen izlememk gerek dedıgım ve suana kadar izledıgım en iyi filmlerden bir tanesi.kesinlikle izlenmesi gerek :)
o kadar abartılacak bir film değil filmin konusu sıradan bir konu çizgi filmden sinemaya aktarılan filmler de bana göre çocuklar için. gerçek sanatsal siyah beyaz film izlemek istiyorsanız "CES'T ARRIVE PRES DE CHEZ VOUS" öneririm.
Harika bir film.Tarantino yakışanı yapmış.Umarım devam filmide bir an önce tr'ye gelir ve seyrederiz.Görsel bir şölen efekler harika ve tek düze basit bir konusu yok.Hiçbir anı offf dedirtmiyor.Kısaca son zamanlarda seyrettiğim engüzel film şiddetle tavsiye ederim.