Günah Şehri
4,3

arifozdemir
arifozdemir

28 Şubat 2007 tarihinde eklendi
valla çizgiroman film olarak çok güzeldi.. oyunculuk olsun senaryo olsun.. ben Jessica Alba için izledim aslına bakarsanız.. Ama bu tarz filmleri sevemedim gitti..
comoglu702
comoglu702

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Konu bütünlüğü yok. İlk başlarda filim sıkıcı gelebilir ama olaylar sonlara doğru anlaşılır hal alıyor. İzlenebilir bir film.
Chev
Chev

8 Şubat 2007 tarihinde eklendi
yani ilginç ama beni fazla sarmadı
selo-jin
selo-jin

11 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bu filme güzel demekteki amaç ne bilmiyorum. gerçekten boş bir film siyah beyaz yok adam kafadan vuruluyor bilmem ne birşey ölmüyor gerçekten bunun mantığı ne çizgi roman bu resmen bence haketmiyor bu puanı 10/7 genel puanıda 8.0 falan olmalı gerisi boş
Stanley-2
Stanley-2

26 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
İzlediğim en farklı, en enteresan çizgi roman uyarlaması. Aslında böyle söylemek pek doğru olmaz. izlediğim en değişik filmlerden biri.açıkcası ben olaylara bazen fransız kaldım galiba. neden? Bana kalırsa bir Örümcek Adam, bir Süpermen, bir Batman uyarlamasındaki gibi anlatılanların herkesin(çizgi romanı okuyanokumayan) kolayca kavrayabilir bir yapısı yok. Bir kere filmde çok fazla karakter var. ve bu karakterler yeri geldiğinde filmin başrolüne oturuyorlar. Aynı zamanda sadece onlarla o anı değil geçmişini, başına gelenleri de teker teker izliyoruz. bir yerde birbirleriyle bağlantılılar ama bu üç-beş baş rolün etrafında da tonla yan karakter var. e yani çizgi romanıyla alakası olmayanların da bu kalabalıkta kaybolması hor görülmemeli. bu sebeple ilk izleyişte pek de eğlenceli gelmedi film. sanki bir ezber sınavından geçiyorum gibi hissettim kendimi.Buraya kadar söylediklerimle filmin kötü olduğunu anlatmayı değil izlerken zorlandığımı ve haliyle tadını çıkaramadığımı anlatmaya çalıştım. ilk fırsatta Sin Sity’yi tekrar izlemeyi düşünüyorum.Oyuncular filmin çekiciliğine kendilerini kaptırıp herkes rolünün hakkını vermiş. Bruce W.’i ne zamandır düzgün bir filmde izlememiştik. Elijah Wood’un karakteri en acayiplerinden biriydi. Benicio D. filmdeki en şekilli ölümlerden birine kurban gidiyor. Cliwe O. baya karizmaymış. Jessica A. Salma Hayek ablası kadar dans konusunda yetenekli olmasa da güzeklikte birkaç adım önde benim gözümde(Honey’den beri). Son olarak en önemli karakterlerden biri Marv(M. Rourki). Adamın Terminatorden bir farkı yok. gerçi film boyunca heryeri bantlarla dolaşıyor. Yumruk yiyince gülüyor. Yetmedi 3-4 kez son sürat araba çarpıyor, havalarda uçuyor tık yok.Bu film için aslında uyarlama demek pek doğru olmaz heralde. yapı itibariyle çizgi romanın çizgi filme dönüştürülmüş hali. Gibi(7)
orcunma
orcunma

24 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
izledigim en farklı filmlerden.sonları beni sıkmasına karsın yinede fena degildi.sinemada ilk boyle yapılıs.Mickey Rourke da daha olmedim diyor.filmde bir ben yokum herhelda.
cemol
cemol

17 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
Robert Rodriguez için bir başlangıç kabul ediyorum bu filmi;çünkü şu ana kadar çektiği en kayda değer film bu.Fakat çok iyi bir başlangıç ; görsel öğelerde yarı devrimsel bir nitelik taşıyor.Direk göze hitap eden , çok iyi bir film olmuş.
niemans83
niemans83

22 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Aslında çizgiromanları sevmem hatta çok iyi örnekleri haricinde çizgiroman uyarlamalası filmleride izlemem fakat benim bu filmi izlememe neden olan neydi? Kesinlikle çok iyi oyuncu kadrosu, yönetmeni ve daha önemlisi fragmanını izlerken bile filmin, zeka ürünü çekim teknikleri ile farklı olduğunu belirtmesi. Film mekan ve karakter olarak kesişsede temel olarak 3 farklı hikayeyi anlatıyor. (Ben Bruce Willis'in olduğu hikayeyi daha çok beğendim.) Sonuç olarak; izledikten sonra konu açısından hafızada pek birşey bırakmasada, hikayeyi anlatış tarzı, renklerin kullanılışı ve oyuncuların performansları ile izlenmesi gereken bir yapım. İyi seyirler...
erdo1903
erdo1903

19 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
aslına baglı kalmak ıcın bayaaa cabalamıslar basarılıda olmuslar ama cızgı romanı bılmeyenler ıcın konusu olmayan sadece gruntu ve oyunculuklarla dıkkat cekebılecek bı fılm . en azından bırazcık senaryo serpiştirebilirlerdi . genel olarak basarısız buldum fılmı
emreavcar
emreavcar

19 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
...surasi bir gercek ki Rodriguez filmografisinin en iyi filmlerinden birine, belkide en iyisine imza atmis. Frank Miller'la ortak calismasi gerek kendine has stilize gorselligiyle, gerekse akiciligi ve anlatimiyla birinci sinif bir is ortaya koymasini saglamis. Ancak cizgi romana yabanci olmamdan ve kendi adima eglenceli ama kalici olmaktan uzak filmler yapan Rodriguez'deki pariltiyi goremememden olsa gerek o buyuk tadi alamadim filmden. Kacirmamakta fayda var yine de...(6/10)
morwena-2
morwena-2

15 Haziran 2005 tarihinde eklendi
oyuncular süper oyunculukları da süper.özellikle hatunların çetesine bayıldım :) film öyle abartıldığı gibi bişi deil evet deişik heycanlı bi saniye bile durgun bi hal almıo ama yaklaşık bi 5 kere falan kalkıp ışıkları yakmak geldi içimden hatta biri ışığı yaksada renk görsek bile dedim çok karanlık bi film renksiz ve renksizliği sıkıo insanı daraldım yani...bence bu kdr çeşitli karakter ve hepsine uygun ii oyuncular olmasaydı film izlenmezdi bile...dediim gibi güsel bi film ama cidden çok karanlık