sin cityyi ne zaman izlesem ilerde bir daha izleyecem diyorum. her izlenişte insanda bişeyler bırakan bi film. alışılagelmişin dışında seyirciye farklı görsel sahneler de sunuyor film. tek kelimeyle anlatılabilse bu kelime muhteşem olurdu.
Türünün en güzel filmi diyebilirim.Zaten bu oyuncu kadrosu ve bu teknik ekiple kötü bir film beklenemezdi. Mutlaka izlenmesi lazım. Filme kötü diyenler bu türde hangi filmleri beğenmiş merak ettim. 10/9
filmi ilk izlediğimde sıkıldığımı itiraf etmeliyim sanırım siyah beyaz çekimden kaynaklanmış olabilir ancak ne olduysa tekrar izledim ve mükemmel bir film olduğunu ben anlamak istemesem bile film bana gösterdi..10
Sahneler güzel, oyuncular iyi, efekler iyi ama bunlar bir film olmaya yetmiyor ben de... Rezalet bir şeydi ve bu film kesinlikle kral çıplak muhabbetine döndü.. Hiç kimse bir şey anlamadı ve keyif almadı ama bazı sinema eleştirmenleri bu filmi kült ilan ettiğinden her kes ben anladım güzeldi diyor. :))) Ben kral çıplak bu film film deyil diyenlerdenim.
hartigan a yazık oldu.... film tam anlamıyla müthiş 3 hikaye biraraya çok güzel getirilmiş film-noir türünün en iyilerinden ayrıca final sahnesinde hartiganın sözleri çok çarpıcı 10/10
Tek kelimeyle harika bir film, bayıldım.Devamını sabırsızlıkla bekliyorum.Renk kullanımı, diyaloglar, oyuncu seçimi kısacası herşey yerine oturmuş,favori filmlerim arasına girdi bile :)