bu filmi bir çok kişi izlemesine karşın beğenen hiç kimseyi duymadım. en azından çevremde.benim neden beğendiğimi sorduklarında söylediğim sözleri buraya da yazmak istiyorum. öncelikle bu film fantastik bir film olarak bilinse de hiç bir sınıflamaya koyamıyorum. çünkü bu filme benzer hiç bir film görmedim. kendini tekrar eden kahraman filmleri harici nde bir film izlemiş oluyorum bu bir... bu film günah şehrini anlatıyor.yani haydutlar,katiller,fahişeler,aldatanlar,kötü polisler v.s. peki çizgi roman tadında günah şehri daha güzel anlatılabilir miydi? cevap hayır bu iki. bruce willis oynuyor bu üç. süper oynuyor hadi bunu saymıyorum. tarantino'nun parmağı dokunmuş bu da dört. sayayım mı.........?
ikincisini zincirle çekiyor sekiz gözle bekliyorum. bruce willis'in olmaması kötü ama en azından kadroda artık angelino jolie var. Ve bence birinci film kısıtlamalar yüzünden hak ettiği ilgiyi göremedi bu filmde ilk filmin başarısını katlayacağını umuyorum ama 1. bi başka bizim ilk gözağrımız :)
hartigan a yazık oldu.... film tam anlamıyla müthiş 3 hikaye biraraya çok güzel getirilmiş film-noir türünün en iyilerinden ayrıca final sahnesinde hartiganın sözleri çok çarpıcı 10/10
filmi ilk izlediğimde sıkıldığımı itiraf etmeliyim sanırım siyah beyaz çekimden kaynaklanmış olabilir ancak ne olduysa tekrar izledim ve mükemmel bir film olduğunu ben anlamak istemesem bile film bana gösterdi..10