dracula-mina
5 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Serinin diğer filmleri daha güzeldi.. Nedense pek ısınamadım. Bazı yerlerde sıkılmadığımı söyleyemem. Daha iyi birşey çıkmasını umuyordum aslında... Umarım serinin devamı bunun gibi olmaz. Tobey Maguire ayrılacakmış. Yerini Jake Gyllenhaal'un alması bekleniyor diye duydum.
bence gayet güzel bir filmdi.Sam Raimi güzel filmler çekmese sinemada ne izleyecez ki!!bence gidin ve izleyin keyifli 2.5 saat geçirin!superman 3ün diğerlerinden hiçbir farkı yok kalite açısından belki daha da kaliteli
örümcek adamın filmleri ve çizgi filmlerini hep beğeniyle izlemişimdir.Bu filmin de 'Venom' gibi fantastik bir kahramanla daha da mükemmel olacağını düşünüyorum
bu filmi beğenmeyenler önceden bi altr yapısı olmayanlardır sadece çizgi roman ve filmlerini okuyan herkez beğenmiştir sanıyorum.saten 9 bölüm çekilcekmiş 3 bölüm geride kaldı tek osrun başrol oyuncusunun (tobey meguire) 3 bölümden sonra oynamayacağını açıklaması umarım tadını kaçırmaz diğer serilerin...
maLi ye en başından en sonuna kadar katılıyorum.Venom beni de çizgifilminde en çok etkileyen ve spidey nin en baba düşmanıydı.Bu film de de düşmanın o olacağını duyduğumda bu filmin serinin en bombası olacağı hakkında zerre kuşkum olmadı.Ama eğer venom derinlemesine işlenmeyecekse birkaç düşmanın içinden birisi herhangi olacaksa Sam Raimi ye bayağı kızarım.Artı MaLi nin dediği o örümcekadam sever kızgın hayranlardan birisine dönüşürüm.Sabırsızlıkla bekliyorum....
Örümcek adam tarzı filmlerden pekde hoşlanmıyorum ben ama bu filmi gçörmek istedim ve gittim.Çok fazla beni etkilediğini söyleyemicem.Biraz fazla çocuksu bence..
Harika,olağanüstü,muhteşem!Daha ne diyebilirim ki?Spider-Man 2'den bile daha iyi,daha eğlenceli.Macera,aksiyon,heyecan had safhada ama bir o kadar da duygusal.
Yeni karakterler süper ve oyuncular harika bir iş çıkarmışlar.Özellikle de Topher Grace,Thomas Haden Church ve James Franco.Franco'nun(Harry Osborne)rolü bu 3. filmde daha uzun ve gerçekten de müthiş oynamış.Tobey'i de unutmamak gerek,bu 3. filmde o da kendini aşmış.
Yer yer komik,yer yer duygusal tek kelimeyle müthiş bir super hero filmi,belki de en iyisi.Tekrar görmek için sabırsızlanıyorum.10/10
arkadaşlar daha dün gittim ama muhteşeşm bi filim hala etkisinde kaldım bi kere görsel efektler süper zaten bu filimin bütçesi 500milyon dolar konuda gerçekten sürükliyici ben herkese tavsiye ediyorum kesinlikle izleyin bu filmi fantastikl yada bilim kurgu filim sevmiyorum diyenler bile gitsin b enkce çünkü gerçekten çok kalite bir filim tekrar sölüyorum mutlaka gidin
TÜM serisini izledim ve beğendim.Bu serinin içlerinde en güzeli olmasını bekliyorum. Bu filmin gelmesine daha çok olmasına rahmen fillimi merakla bekliyorum.