akurgun
9 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
sesa67'ye aynen katılıyorum. Bende bu filmin sonunda Venom'u gösterip, 4. filmde Venom'a ağırlık vereceklerini düşünüyordum. Venom'u bu kadar basit geçmek Örümcek Adam serisne ihanet bence. Maalesef simbiot'la birlikte 4 adet kötü adam bir filme fazla kaçmış. Karakter derinliği yok, ve May Yenge sürekli nasihat veren vaiz konumuyla çok bayıyor. Bayağı hayal kırıklığına uğradım.
bol aksiyon, bol simbiyot ve venomlu bir film izlemek için gittim, ama ilk yarı tam anlamıyla romantik komediydi. Restoran sahnesi, peter'ın sokakta dansı. Filmden keyif aldım, ama ne bileyim tam olmamış. Bu arada peter'ın simboyotlu hali heroesdaki peter petrelliyle aynı=)
ne yazık ki kötü olmuş arkadaşlar. en iyi karakter venom u bile golgede bırakmıslar.beklentimi hiç karsılamadı ki ben bir spider man hayranıyım ve 3 yıldır bu filmi özlemle bekliyordum. size gitmenizi tavsiye etmem. ama ben cok koyu bir hayranıyım ve illa ki gidip kendim gormek isterim diyorsanız siz bilirsiniz. tek diyeceğim şey yazık olmus güzelim filme....
Tatmin olmadım film gereksiz yere uzatılmış geldi bana.Dövüş sahneleri gayet güzeldi ama biraz duygusallığa kaçmış film buda izlediğiniz örümcek adam bile olsa yer yer insanı sıkmaya davetiye çıkarmış.Beklentilerimin altında çıkan ama tabikide izlenesi bi film.
Tam anlamıyla harika bir film.Sadece aksiyon sahnelerinden etkilenirim diye düşünüyordum, ama duygu yüklü sahneleri gördükçe hayranlığım daha da arttı.Harry Osborne ve Peter Parker arasında geçen diyaloglar,aralarındaki dostluk beni çok etkiledi.İzlemenizi tavsiye ederim.
hayalkırıklığı!!.. İlk ikifilme göre çok zorlama, çok yapay bir film çekmişler. Gereksiz uzatılmış dialoglar, aptalca espriler..Birden fazla hikaye anlatmak isterken olayları çorbaya çevirip bırakmışlar maalesef.. Tobey Maquire'ı hala Peter Parker olarak kabullenemedim. 3. filmde bu durum tavan yaptı, o acıklı bakışlarını kameraya her diktiğinde salonu terketmek istedim. 4. de oynamayacağını açıklamış. Umarım ciddidir..!
Çizgiroman tadına sahip ayrıca 3 karakteri görmek muhteşem ama ilk iki filmden biraz farklı sinemasal anlamda.Farklı olmasına rağmen aksiyon sahneleriyle de hanesine artı yazdıracak bir film örümcek adam 3
Kesinlikle serinin en iyi filmi olmuş diyorum. Bu filmde aradığınız herşey var. Örümcek adamın en önemli düşmanları, aşkı, kendini sorgulaması hepsi bu filmde toplanmış. Sam Raimi 300 milyon dolarlık bütçesiyle inanılmaz bir filme imzasını atmış. Benim en az beğendiğim 2. filmin ardından çok sevindirici bir film oldu. Mizah duygusunun da her zamankinden daha fazla ama ölçülü olduğu bir film. Venom’u ile Sandman’i ile kısacası herşeyiyle en iyisi olan bu filmi kesinlikle kaçırmamanızı söylüyorum. Ayrıca filmin müziklerine imzasını atan Danny Elfman da gene harikalar yaratmaktan başka birşey yapmamış.