Örümcek Adam 3
4,2

ersin1945
ersin1945

17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
filmde garibime giden tek olay sonundaki böyük savaşta örümcek adam orda canını ortaya koyarken polis ve özel harekat timinin olayı alkışlaması.sadece 10 bilemedin 20 kadar ekip var.oysa manhattında bile afgan ordusundaki asker sayısından bile fazla polis var.polisler yan gelip yatıyo gülünç olmuş.10/8 film öbür taraftan iyiydi
Mertkan05
Mertkan05

11 Kasım 2007 tarihinde eklendi
serinin en iyi bölümü idi konular çok karmaşık bir ana için kötü adam örümcek mi oldu diyor insanfilm iyiydi zevkle izledim
09tekke
09tekke

30 Ekim 2007 tarihinde eklendi
her açıdan izlediğim en uçuk örümcek adam filmiydi.kahramanlar uçuk,kahramanımız uçuk,konu uçuk,herhalde bundan sonra filmin 4.serisini çekmezler.çekilse iyi olur ama bence konu kalmadı
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

28 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Sinematografik açıdan iyi denilebilecek,ancak benim hiç sevmediğim ilk iki filmden sonra ’’Spider-Man 3’’nihayet bir çizgi roman uyarlaması olarak o bol aksiyonu bize vermeyi başarıyor.Çeşitli sitelerdeki yorumları okuyorum,büyük bir çoğunluk ’’serinin en kötü filmi’’ diyor.Ama bence en iyisi.Benim Sam Raimi’den beklediğim tam da buydu.
tarhansimsek
tarhansimsek

19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Serinin bence en iyi filmi. Haaa parker kardeşe yapılan eleştirileri kabul etmiyorum alışmışsınız öle jön tipli ve de cüsseli ahaliye. Bence başrol karakteri son derece olumlu. Değil diyenlere şunu sorayım neden halen Kemal Sunal’ı seyrediyorsunuz ve de seviyorsunuz. Aynı şey değil demeyin. 9/10
mrt-yldz
mrt-yldz

17 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Sinema teknolojisi gün geçtikçe gelişiyor. Çok eğlenceli ve olabildiğince gerçekçi hale geliyor. Örümcek Adam 3 belki beklentilerin biraz altında ama bence son derece eğlendirici, ilgi çekici.
cimsera
cimsera

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
inanın aradığınız hertürlü duyguyu yaşayabileceğiniz bir film . kin , nefret , aşk , romantizm ve daha fazlası, efektleri konunun ele alınması ve oyuncuların performansı çok iyi görülmesi hatta arşive katılması gerektiğini düşündüğüm tekrar tekrar izlenebilecek bir film...
erdiizbul
erdiizbul

12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
yaa bu fılmde efsane saten simpsons gıbı ben cok severım gusel bı fılm olmus
karizmatik062915
karizmatik062915

11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
en sevdiğim örümcek adam serisi helal olsun adamlar yapıyor ya...
archdey
archdey

9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Film bir çizgi roman uyarlaması olduğuna göre baştan mantık kavramını bir kenara bırakmalıyız sanırım.Böyle olunca da elimizde uçuk fakat aksiyonu güzel çekilmiş bir film var.Azıcık amerikan propogandası da yapılmış tabii.(Bkz. örümcek adamın önünde koştuğu bayrak) Genel itibariyle güzel bir yapım.10 üzerinden 8 verdim.
Aware
Aware

9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Her filmi türü içerisinden değerlendirmek gerek.Fantastik bir çizgi romandan sinemaya aktarılmış bu seri gayet de keyifli , eğlenceli olmuş.Senaryoda çok da mantık veya deha aramamak gerek.8/10
zgrklc
zgrklc

7 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bazı arkadaslar fılmde cok tesaduf oldugundan yakınmıslar;sunu unutmamak gerekıyor bu fılm bır cızgı romandan uyarlaması.......ben tum cekılenlerı begendım 2 yı ozellıkle
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

28 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Eleştirilere katılıyorum pek iyi olmamış, gereksiz bazı sahneler vardı ve uzun tutulmuş bu sahneler...Yinede sıkılmadım pek, iyi bir seyirlik ama insan o bir Örümcek Adam filmlerini arıyor kimi zaman...
sayns
sayns

2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Olumsuz yorumalara katılmıyorum.Serinin en iyi filmi budur.
scissorhands-2
scissorhands-2