Örümcek Adam 3
4,2

koala70
koala70

22 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Her Devamı niteliğindeki filmler,izleyicinin beklentilerini her zaman bir kat daha arttırmıştır.Spider Manın bu son serisi de,seyircilerin bu yaz beklediği güzel filmlerden biriydi..Fakat kural pek bozulmuyor,Spider Man 3 diğer iki bölüm kadar iyi olmuyor ve seyirci diğer iki bölüme karşın biraz hayal kırklığına uğramış oluyor.Spider Man her ne kadar fantastik türünün iyi yapmalarından olsa da,alışıla gelmiş diğer iki bölümde ki sahnelerin yine bu son seride tekrarlanması,seyircinin filme olan ilgisini doğal olarak azaltıyor.Diğer iki bölümünü izlemeyenler için film izlemeye değer aksiyon yüklü fantastik bir yapım.Fakat diğer iki bölümünü izleyenler için pek tavsiye etmiyorum.10/7
Fatih Kocaer
Fatih Kocaer

18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
serinin en iyi filmi diyebilirim
saygilar e-ben
whoneeddead
whoneeddead

28 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
izlenebilir ama çok fazla bir şey yoktu içinde 8/10 efektler güzeldi
whiteblack
whiteblack

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Serinin en renkli filmi.Daha fazla karakter,daha fazla aksiyon,yine kendisiyle yüzleşen bir sipider man,daha fazla mücadele daha zor bir yüzleşme basit olarak anlatılan asıl gerçeklerle örülü bir film.Bütün bunları bir araya getirince birinci ve ikinci filmden daha güçlü bir üslubu olmasada diğer iki filmden daha güzel bir final ve daha bol efektle serinin ilk iki filmininden biraz daha ağır basıyor.
aknagyerla

Gayet güzeldi !! izleyin ;) 8/10
elensarburak
elensarburak

24 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
yaa arkadşlar ben herkezin derdini biliorum herkez film çıkmadan önce bütün videolarını izledi harry le savaşı kızı binadan kurtarması kum adamla savaşı halbuki ben harryle savaşını ilk izlediğimde olamaz dedim mükemmel dedim film harika olcak dedim herkez gibi merak ettiğim için film vizyona girmeden verilen bütün videolarını izleimştim ve bu filmi izlemek için can atıodum çümkü bu videoları izledikten sonra bu filmin harikalığını hiç bişi bozamaz diodum ve sinemasına gittim boş boş baktım ki o kadar güzel sahneler yani eğer film vizyona girmeden önce bize sadece ilk fragmanını gösterselerdi bence herkez harika yorumlar yazardı 10/9 un üstü olurdu ben filmi evde bi kez daha seyrettim ve çok ii bi film olduğunu gördüm yani benden herkeze tavsiye çok meraklı olmayın
erhancetin
erhancetin

21 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
serinin diğer filmlerine göre biraz fazla romantizm katılmış ama ben sıkıcı diyen arkadaşlara katılmıyorum bence film akıcıydı ve gayet güzeldi. fantastik filmlere böyle denmesi çok saçma oluyo ama demeden duramayacağım kum adam fikri biraz saçma geldi bana yaaa(filmi izledikten sonra) :))) saygılarımla...
monopoly
monopoly

6 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
serinin en kötü filmiydi bence ,spider daki aşırıya kaçmalar ,havadar hareketler toplumun önünde sürekli özelliklerini kullanması gereksizdi,kum adam animasyon olarak güzel ama pek sahnesi yoktu.Kaykay filmin en güzel aletiydi.
berk-ay1987
berk-ay1987

5 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar ben sıkı bir örümcek adam fanıyım ama sen gel senelerce bekle bekle (3 sene) sonunda böyle bir filmle karşılaş.inanın çok fena hayal kırıklığına uğradım.serinin ilk 2 filmi nefis,muhteşem ama bu son film ii değil.ama dediğim gibi ben fanıyım bu örümceğin napiim iyide olsa kötüde olsa kısamıyorum 10 defa izlerim.
tolgademirocak
tolgademirocak

29 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bu filmi beğenmeyenler önceden bi altr yapısı olmayanlardır sadece çizgi roman ve filmlerini okuyan herkez beğenmiştir sanıyorum.saten 9 bölüm çekilcekmiş 3 bölüm geride kaldı tek osrun başrol oyuncusunun (tobey meguire) 3 bölümden sonra oynamayacağını açıklaması umarım tadını kaçırmaz diğer serilerin...
thespecies
thespecies

20 Haziran 2007 tarihinde eklendi
8/10 Örümcekçik kendini buldu gibi artık :) Ders vermek için çok kasmışlar. kötülük eden kötülük bulur demek için saçmalamışlar biraz. bazı yerlerde hadi be siz de dedim içimden. ama örümcek adam tadı verdi diye bana. ikisi kızı kurtarırken alkışlamak geldi diğerlerinde olduğu gibi. heyecan yerinde. efekler zaten süper 10/10. uzayı karıştırmasalarmış iyi olacaktı ama artık oldu napalım. :) bi de bütün süper kahramanlar ny de toplandı ya hayret di mi :)
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

15 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Örümcek adam herzaman favorim olmuştur bu bölümüde severek heyecanla izledim. Bence çok güzeldi.
senward
senward

14 Haziran 2007 tarihinde eklendi
serinin üç filmide harikaydı üçüncüsüde harika umarım tobey devamlarında yer alır
pirzola84
pirzola84

13 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Çok güzeldi. Dördü de olsa düşünmeden giderim.