Örümcek Adam 3
4,2

noproblem-34
noproblem-34

18 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Herşeye rağmen o Spider Man ve izlenmesi lazım tabii ki eksikleri var
baryit
baryit

18 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bekledigim kadar güzel degildi ama ben bu filmi seviyom bide bişi soracam filmdeki fransız garson (Bruce Campbell) süperdi filme ayrı bi tat vermişti bence izlemeye deger iyi seyirler
akrep4
akrep4

17 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Sandman zorla sokulmuş sanki filme. Onun yerine venoma ağırlık verselerdi film olduğundan çok daha güzel olurdu...
redjingle
redjingle

17 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Serinin kesinlikle en iyi filmi olmasının yanısıra, görsel efektler açısından da en iyi filmi olduğu tartışılmaz bi gerçek tabi.Bariz bi şekilde her açıdan, diğerlerine fark atmış.Çok çok keyifliydi.Bravo yapanlara.(4.sü için de açık kapı bırakılmış bu arada) Ama siz boşverin 4. yü,3'ün keyfini çıkarın.... ;-)
soran-2
soran-2

17 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Serini bu filmi diğer ikisinde daha güzeldi duyguları tam veriyor. Aksiyon çok güzel gaza geliyorsunu ve bence verdiği mesajlar çok güzel. karakter analizinde muhteşem dersler var. kendi düşmanını kendin yaratırsın. bir kişiye elinde imkan varken yardım etmezsen sonunda yaptıların karşına çıkar. Ama gelin görünki sizde benim gibi Örümcek Adamı Çizgi Filmlerden biliyorsanız bu Filmin Çizgi Filmle alakalı olmadığını hemen anlarsınız. Şu Hollywood Çizgi Romanları birbir heba ediyor. Ağının kolundan çıkması, zırt pırt maskesinin çıkması herkes peterın örüncek olduğunu biliyor. saçma sapan monteler karakterler zoraki sokulmuş. felsefe filmi olacakken aksiyon filmi olmuş
Ayse K
Ayse K

16 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Ya film iyiydi hoştu ama aksiyondan çok romantizm ve komedi vardı. Bilemiyorum, bence ilk iki film bundan daha güzeldi. Birde bildiğim kadarıyla Venom ve Goblen Spiderman’da iki önemli karakter neden bu kadar kolay harcamışlarki? 10/7
alperyilmaz36
alperyilmaz36

15 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Sonunda ya geldide izleyebildim örümceği. tamam ilk yarıya kadar film bayıyo ama ikinci yarı hareketleniyo. Örümceğin düşmanları çok güçlü ama hepsinin üstesinden geliyo bea. Bence güzel olmuş zaten çirkin olsa bile kötüleyemem hepimiz örümcek adam izledik çocuklumuzda :)
funlife
funlife

15 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
senaryo zayıf ama film yine de güzel içinde insanı çeken bi şey var etkisine kapılıyo insan çok güzel sahneler var çünkü. bence izlenmeli
koraygunca
koraygunca

25 Aralık 2014 tarihinde eklendi
Tartışmasız örümcek adam 2 daha güzeldi; bunda,senaryonun dağınık olmasının etkisi büyük çizgi romandan kesitler parça parça senaryoya taşınmak istenmiş sonra bunlar arasında bir senaryo yazılmış sanki aksiyon sahneleri ( harryle kapıştıkları ilk sahne hariç ) çok etkileyici değil venom çok kolay altediliyor sonra venom dünyaya geliş şekli geçiştirilmiş konu sadece bu olabilirdi ve m.j. ile olan dağınık aşk yaşantısı neyse sözün kısası beklentimizi karşılamadı ama sonuçta örümcek adam severler kaçırmayacaktır
olcaytoilkay
olcaytoilkay

13 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
eğer iyi bir senaristseniz çizgi romanı ancak bu kadar beyaz perdeye uydurabilirsiniz. Neden derseniz herkes örümcek adamın kim olduğunu özel hayatını gwen'in kim olduğunu bilmeyecektir. Senaryo yu yazanlar ise kocaman marvel ekibi ile birlikte çalışmış ve bu senaryo marvelin onayından geçtikten sonra filme aktarılmıştır. Yani siz biliyosunuz senaryonun orjinalini... komiksiniz.
Sony'den yapılan açıklama ise serinin 3 devam film ile devam edeceğini müjdeliyor yannız ekip ise komple değişicek..Etmelide x-men'i baz alarak konuşuyorum marvelin en güzel çevirimi ultraviolet, xmen ve spiderman'dir.Ayrıca dördüncü filmin muhtemel senaryosu ise ikinci spider'in kimin tarafından gönderildiği görülecek. dahada süper olucak. bence iyi gidiyor. Gwen konusuna takılmayın. bu kadar olmalı kimse bilmiyor çünkü gwen'in kim olduğunu spiderman okuyanlar hariç.
Şöyle söyleyeyim. Gwen hatun kızımız pter'la aynı okulda okumaktadırlar birgün bir olay olur c.j. ve gwen'in başı beladadır örümcek adam c.j'i kurtarırken gweni kurtaramaz gwen öldü gibi görünür ama asla seyiri okur bunu kestiremez. öldümü ölmedimi sürekli bunu düşünür peter. vicdan azabı çeker. filmede bu ayrıntıyı koyamadıkları için gwen yerine başka bir hatun koysalardı bu sefer hikayeden çıkardı film. bu şekilde adapte olması süper olmuş. bilende bilmeyende izliyo. haz almayanlar izlemesinler o zaman bundan sonraki serileri olsun bitsin :)
anakin05-2
anakin05-2

13 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
hiç güzel deildi, 2. film bunun 5 katı güzellikte symbiot kullanıp da bu filmi nasıl bu kadar kötü yapmışlar anlamadım bence çizgi filmdeki symbiotlu bölmlerin aynısını yapasalar bundan daha güzel olrdu
colin-farrell88
colin-farrell88

13 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
herkese merhaba filmi az önce izledim süperdi arkadaşlar bence ilk 2 filmden de iyiydi görsel efekler tatmin edecek derece de ve bu filmde espiriler daha iyi kullanılmış film de konular daha iyi anlatılıyor aşk arkadaşlık ihanet gibi konularada deyinmişler örümcek adam severlere şiddetle tavsiye ediyorum seni sewiyoruz örümcekçik bu repliğide unutmamak lazım tşkk
ugurgs88
ugurgs88

13 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Herzamanki gibi olağanüstü efektlere sahip ve izlerken nefes almanıza izin vermeyen bir yapıt.Adete kanımı kaynattı ve sinema koltuğu bana hiç bu kadar sıcak gelmemişti.Son zamanlarda izlediğim en güzel film...
sethkyran
sethkyran

13 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
şimdiye kadar ki serinin en iyi filmi. Spider-man artık tam bir halk kahramanı olmuş.
83ekimden
83ekimden

12 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
eger bu tarz filmler de takıntılıysanız izlenmesi gereken iyi film...özellikle dikkatimi çekense başrolümüzün karakter oyunculuğunu bu filmde özellikle görmemiz...istediğinde kötü de olabiliyormuş:)