Örümcek Adam 3
4,2

jamesbond-2
jamesbond-2

12 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
efektleri,aksiyon sahneleri her şeyiyle iyi bir filmdi.350 milyon dolar bütçesi bunun zaten kanıtı.yalnız filmde amerikan milliyetçiliği ve hristiyanlık ön plana çıkarılmış buda bence filmin eksilerinden.8/10
coxx31
coxx31

12 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir filmdi. özellikle efektler gerçekten cok iyi. gitmenizi şiddetle tavsiye ederim. basrol oyuncusu serinin diğer filminde ayrılacakmıs galiba umarım ayrılmaz.
stmyl
stmyl

Süper olmuş.harika birfilm
mgphoenix
mgphoenix

11 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bence oldukça hoş bir filmdi. spider-man in siyah giysisi harika. özel efektler çok güzel kullanılmış. soundtracklara diyecek yok. konu güzel. bu sefer spiderman 3 düşmanla karşı karşıya.ama biraz yarım bitti. m.j. ve peter'a nolacak?kumadama nolcak? genelde uzun serilerin devamı geldikçe bayar ama umarım spidermanin 4. sü çıkar.
cemozel95
cemozel95

11 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film olmuş.Gerçekten efektler çok güzeldi.Ama kum adam yerine venomun üzerinde daha çok durulabilirdi.
qolaqoliq90
qolaqoliq90

11 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bence spider man serisinin en iisi buydu..tavsiye ederim..
zeky-girl
zeky-girl

11 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
izlerken çok zewk aldım.. dierlerinden daha güzel olmuş.. gitmelisiniz.. ayrıca parker çok tatlııııı :P
efeerduran
efeerduran

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

11 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
filmde çok curcuna ve çok karakter olmasına rağmen güzel bir film olmuş.
ve gelecek filmlerdeki iki tane kötü karakteride çaktırmadan göstermeleride güzel olmuş.
kertenkele ve vampiri inşallah gelecek filmlerde görürüz.
topak1983
topak1983

11 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
fılm de bıraz komedı de vardı ama serının en ıyı fılmı denılebılır güzel fılm
hellboy87
hellboy87

10 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Serinin en güzel filmi olmuş.İlk film hiç güzel değildi.İkincisi idare ederdi.Bu film ise diğerlerinin içinde en iyi olanı.İzlettiriyo kendini.Ama biraz fazla uzun olmuş.İzleyebilirsiniz.Efektler çok güzel!
yavuzmetin77
yavuzmetin77

10 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Filmin sonunda süper güçlü karakterlerin kavgası güzel olmamış.örümcek adam ın içindeki kötülük de iyi yansıtılamamış.
dante2304
dante2304

10 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Filmden daha yeni geldim, etkisindeyim. Belki biraz orjinal hikayeden sapılmış belki Venom’a biraz az yer verilmiş belki Peter’ın içindeki kötülük gündelik hayatını Örümcek Adam’ı değiştirdiğinden daha çok değiştirmiş. Bunları ve amerika bayrağını kabul ediyorum. Çizgi filmi hikayeyi bilmiyor olsaydım bu filme şu an tapıyor olurdum. Gidilmesi ve kesinlikle görülmesi gereken bir film. İyilik ve kötülük, kibir ve dayanışma üzerine ders veren bir kahraman filmi ve sıradan bir insan filmi, yani kahramanında mükemmel olmadığını ve kötünün de tam kötü olmadığını anlatan, siyahı ve beyazı basitçe göstermek yerine bizi grinin tonlarında dolaştıran hem güldüren hem ağlatan müthiş bir film. Her ne kadar müthiş kelimesini gazete tanıtımlarında çok sık görmüş olmamdan dolayı pek sevmesemde bu film için doğru kelime bence. Tekrar ediyorum kesinlikle gidin.
-ngel-lll
-ngel-lll

10 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
çok süper film efektler, kostümler vs çok güzel kullanılmış ben çok beğendim izlemeye değer bi film...
cagladyy
cagladyy

10 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
film çok güzeldi.Aksiyon pek fazla olmasada film gayet başarılıydıı.Tabiki tüm karakterler saçmaydı ama filmi heyecanlı yapan bu saçma karakterlerdi:))((tobey maguire nin dans etmesi çok komikti:))
anklibjk06
anklibjk06

10 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
spider-man'ımız :D Birde ağlayabilse 10/10 ama ağlıyamıyor adam iki sahneminde büyüsü kaçtı...
Güzel film normal sayılır spiderman'e göree..