Tek kelimeyle süperdi yaaa!!!!!!Bence serinin en heyecanlı, en fantastik ve en güzel bölümüydü. Herkese tavsiye ederim. Zaten filmin ne kadar iyi olduğunu kırdığı rekorlar gösteriyo;)))))) O yüzden arkadaşlar filme laf atmayın!!!!! RoCk FoR?w?r
mukemmel bi film bu filme bile laf soyleye bilen varsa helal olsun ki bazi arkadaslar begenmedigini soyluyor sasiyorum imkansiz bu filmi sinemada izleyipte begenmemek yane mukemmel 10 uzerinden 9.5 eger gitmekle gitmemek arasinda karasizsaniz yasiniz ne olursa olsun gidin!!! .....
kardeşim spidey'nin venomla karşılasmasını izlemek isteyen en koyu spidey hastasıyım cocukluumdan beri bayılıyorum 3. filmdeki sewgi,arkadaşlık,üzüntü we zorla yapılan şeyler filmi başyapıt yapar we bu fimde anlıyoruz ki eski dost düşman olmas. daha fasla söze gerek yoq(daha yazarım ama bayar). lütfen gereksiz kötü bi film eleştirisi yapmayın.
Yorumları okuduğunuz da sanırsınız ki Örümcek Adam filmi değil de Venom filmi hakkında konuşuluyor.Yorum yapan herkez sanki söz birliği etmişcesine 'Venom' da 'Venom' diye tutturmuş durumda.
Tamam Venom çok derin olarak işlenmemiş olabilir ama bu filmin kötü olduğu anlamına mı gelir?
Arkadaşlarımızın bulduğu başka kusur ise yeterince aksiyon sahnesi barındırmaması imiş.Acaba benmi yanlış biliyorum, benim bildiğim Örümcek Adam filmleri hiçbir zaman salt aksiyon bir film olmadı.Diğer iki filmde de kendisi ile olan problemleri hesaplaşmaları vardı, gücün getirdiği zorluklar derinlemesine işlenmişti.Bunu takiben bu filmde de doğal olarak popülaritesi artan birinin şımarması ve kibirlenmesi işlenmiş ve gayet de güzel olmuş.Zaten bu filmi farklı kılan da başrol karakterinin derinlemesine işlenip onun dünyasını da bizlere sunmaya çalışması, yoksa herhangi bir aksiyon filmi gibi basit ve yapay kalırdı.
Bence arkadaşlarımız beğenmemek için mazeret arıyorlar, film çoğu açıdan güzeldi (amerikan bayrağı hariç).
arkadaşlar bu filmi nasıl olur da ilk 2 filmle kıyaslarsınız film 146 dk. olmasına rağmen bana yarım saat gibi geldi..Ayrıca konusu bakınca basşt gelebilir ama inanın izleyince büyülüyorr insanı bu film benden 10/10