Örümcek Adam 3
4,2

kenancakici
kenancakici

15 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Bu film kacmaz.Serinin en iyi filmi hersey mukemmel daha iyisi cekilemezd herhalde
aa-dundar
aa-dundar

14 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Serinin en iyi filmiydi. Peter yine muhteşem. İyiki aşçı olmamışsın!!!:) Anneler her zaman haklıdır!!
oguzhan15121986
oguzhan15121986

13 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
çok hüsrana uğradım diyebilirim.ama yine de tamamen duygusal bir yorum yapcam... güzeldi:)
andychaplin
andychaplin

13 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
mükemmel süper süper ötesi hayran kaldım kaliteli bir film ve yine süperrrr
pireeeee
pireeeee

13 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
son yıllarda izlediğim en güzel filmlerden birisi...
şiddetle tavsiye ediyorum..izlemeyen çok şey kaçırır
buffykate
buffykate

12 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle süperdi yaaa!!!!!!Bence serinin en heyecanlı, en fantastik ve en güzel bölümüydü. Herkese tavsiye ederim. Zaten filmin ne kadar iyi olduğunu kırdığı rekorlar gösteriyo;)))))) O yüzden arkadaşlar filme laf atmayın!!!!!
RoCk FoR?w?r
osman-kunt
osman-kunt

12 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
mukemmel bi film bu filme bile laf soyleye bilen varsa helal olsun ki bazi arkadaslar begenmedigini soyluyor sasiyorum imkansiz bu filmi sinemada izleyipte begenmemek yane mukemmel 10 uzerinden 9.5 eger gitmekle gitmemek arasinda karasizsaniz yasiniz ne olursa olsun gidin!!! .....
xaxti1907
xaxti1907

çok güzel bir filim di inşallah örümcek adam 4 te çıkar
stormy-girl
stormy-girl

11 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bence cok guzel bır fılmdı ızlemeynlerın kesınlıkle ızlemesı erektıgını dusunuyorum fılme bı kere daha gıdıcem bence serının en ıyı fılmı
sezirmaniche
sezirmaniche

11 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Bana sorarsanız manyak güzel olmuş.Hatta üste ağ atıp dönerek her yere ağ atma sahnesi dağa güzeldi.10 üzerinden on???????????**
nefret-142
nefret-142

10 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
kardeşim spidey'nin venomla karşılasmasını izlemek isteyen en koyu spidey hastasıyım cocukluumdan beri bayılıyorum 3. filmdeki sewgi,arkadaşlık,üzüntü we zorla yapılan şeyler filmi başyapıt yapar we bu fimde anlıyoruz ki eski dost düşman olmas.
daha fasla söze gerek yoq(daha yazarım ama bayar).
lütfen gereksiz kötü bi film eleştirisi yapmayın.
tan-vedat
tan-vedat

10 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Yorumları okuduğunuz da sanırsınız ki Örümcek Adam filmi değil de Venom filmi hakkında konuşuluyor.Yorum yapan herkez sanki söz birliği etmişcesine 'Venom' da 'Venom' diye tutturmuş durumda.

Tamam Venom çok derin olarak işlenmemiş olabilir ama bu filmin kötü olduğu anlamına mı gelir?

Arkadaşlarımızın bulduğu başka kusur ise yeterince aksiyon sahnesi barındırmaması imiş.Acaba benmi yanlış biliyorum, benim bildiğim Örümcek Adam filmleri hiçbir zaman salt aksiyon bir film olmadı.Diğer iki filmde de kendisi ile olan problemleri hesaplaşmaları vardı, gücün getirdiği zorluklar derinlemesine işlenmişti.Bunu takiben bu filmde de doğal olarak popülaritesi artan birinin şımarması ve kibirlenmesi işlenmiş ve gayet de güzel olmuş.Zaten bu filmi farklı kılan da başrol karakterinin derinlemesine işlenip onun dünyasını da bizlere sunmaya çalışması, yoksa herhangi bir aksiyon filmi gibi basit ve yapay kalırdı.

Bence arkadaşlarımız beğenmemek için mazeret arıyorlar, film çoğu açıdan güzeldi (amerikan bayrağı hariç).
cgty93
cgty93

10 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bence bu film gerçekten muhteşem olmuş ne zamandır bekliodum beklediğime deydi filmde emeği geçen herkesi tebrik ediyorum
bodrum-fevzi
bodrum-fevzi

9 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar bu filmi nasıl olur da ilk 2 filmle kıyaslarsınız film 146 dk. olmasına rağmen bana yarım saat gibi geldi..Ayrıca konusu bakınca basşt gelebilir ama inanın izleyince büyülüyorr insanı bu film benden 10/10
-Lord-
-Lord-

9 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
efektler züper gerisi fıs.....