ashton-parker
9 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Anlamıyorum ya bu türk insanını,müthiş bir film..heyecan daha filmin başladıgı andan itibaren 1 dk olsun durmuyor ama bizimkiler bir kusur bulacak ya ne diyorlar yok bu filmde 3 düşmanı da kullanarak boşuna harcamıs,yok daha neler de neler,yahu bu hikaye taa 2002 yılında 3 film olarak cekilmek uzere planlanmıstı zaten.birazcık arastırmadan bir seyler bilmeden eleştirmeyelim lutfen.sonra digerleri de aa film kotuymus deyip gitmiyor.ayıp oluyor ama.bu arada 4. film olaganustu talepten dolayı cekilmesi planlanıyor.sanırsam mayıs 2009da gelecek.ama kadronun aynen kalması mucize olur.Filmi izlemenizi ise tabi şiddetle tavsiye ediyorum...
sıkı bir örümcek adam hayranı ancak bu kadar geç kalır bu filmi izlemek için.aradığı çılgın kovalama sahneler,bol aksiyon,delirmiş karakterle ve heryerde örümcek adam diye bağıran insanlar...işte bu tam bir örümcek adama yakışır bir manzaraydı.çizgi romanından ve çizgi filminden aşina olduğumuz bu görüntüler kaçımızı rahatsız etmiş olabilir ki.Hele Venom , işte tam son karalerde filmden en çok keyif aldığım yerlerdi bunlar...Mükemmel bir örümcek adam,ve mükemmel bir seri filmi olduğuna hiç tereddütsüz katılıyorum.Kum adamın bile değişiminde ki o güzel sahneler inanın beni büyülemeye yettide arttı bile.Sanırım ben bu filmi bir daha izliycem.İçine katılmış tadında bırakılmış insani sahneler ile aslında tamda hayatın içinde duran bir film olmuş örümcek adam.Belkide de yıllardır bu filmi bu yüzden bu kadar çok sevdik.Karışık aşklardan,zor hayatlardan ve kurutulup kaçmalarımızda kocaman bir çıkış kapısı oldu bize aslında örümcek adam.en azından bunlarla bile diğer bütün çizgi roaman kahramanlarından ayrılıyor.İşte benim filmim ... Oyuncular artık o kadar oturmuş ki , tobey maguire kendini gerçekten sanırım spidey sanıyor :)
Ooooo muhteşem birşey ya.Filmi izlerken kendimden geçtim.Hop kalk hop otur.İşte olması gereken bu işte !!! Ellerine sağlık.Süper olmuş.Diğerini ve Blu-ray’ini sabırsızlıkla bekliyorum.Örümcek Adam’ın dünyadaki en büyük hayranı benim !!!
Dört dörtlük... .Görselliği ile sizi büyüleyecek.diğer serilerine kıyasla Hem adrenalin yüklü hem de daha komik.ilk batmanden sonraki en iyi çizgi roman uyarlaması bence...
Bence Film mükemmel olmuş fakat diger filimleri daha hareketliydi bu sahneler biraz yavaş olmuş genede mükemmeldi ama film e biraz daha action katabilirlerdi ne nasıl desen filim çok yavaş gecti 4.filmi sabırsızlıkla beıkliyorum...
Filmde bol aksiyon heyecan güzel olmuş izlemeye değer diyebilirim.Fakat düşmanlar çok basit olmuşlarheleki en ezeli rakibi venom.Venom çok çabuk harcanıyor biraz daha zorlayabilirdi örümcek adamı.Ama genel olarak serinin en iyisi diyebilirim.
gercekten cok güzel olmuş helede cizgi romanlarındaki venom karekteri tam manasıyla harika olmuş cok güzel benzetmişler kacırılmayacak bir serinin devamı kesinlikle izleyin
Sinemaya giderken pek heyecanlı değildim. ama filmi izlemeye başlayınca kendimden geçtim. Çok heyecanlı, süper efektler ve hiç bitmeyen aksiyon var filmde. İlk iki filmden kat kat daha iyi. Çok güzel, süper, en iyi kahraman. Başka ne söylenir bilmiyorum