Örümcek Adam 3
4,2

ulviural
ulviural

7 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
3. bölüm, 1. ve 2. bölümü açık ara farkla geride bırakıyor.örümcek adam3 için "serisinin en iyisi" demek haksızlık olur.bence "yapılmış filmler arasında en iyilerinden biri" diyebiliriz.içinde aşk,macera,dram,psikoloji yer alıyor.efektler de cabası. 10/10 luk bir film.zaman harcamanıza değecek.
iyteli
iyteli

6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
fılmı sımdı ızledım ve tek kelımeyle harıkaydı ve serısının en iyi fılmıydı.mutlaka izleyin10/10
kjah
kjah

6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
h-a- r-i- k-u-l-a-d-eherşey mükemmel eksik yok ancak bir istirham olabilirdi venomlu sahneler kısa olmuş eksik bulamıyorum. bu kadar animasyon , efekt ve hikaye ve bu kadar güzel uyum kaç tane devam filminde var ki ... gitmeyenler gitsin görmeyen kalmasın bu şöleni
ozico07
ozico07

6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bugün izledim süper bi film olmuş yaa (sadece aradan sonra ki bi 10dk. türk filmi gibi olmuş) ama film in devamı o sahneyi unutturuyo herkese tavsiye ederim
majesty2709
majesty2709

6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle muhteşem. serininin en iyisi diyebilirim.efectlere diyecek yok.Herkese tavsiye ederim...
selimgozel
selimgozel

6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Öncelikle film harikaydı... Oyuncular zaten düğnya çapıundalar herpsi işini başarı ile yapmışlar... Tebrik ederim... Spider Man 4'ü 4 göz ile bekliyoruz
oberey
oberey

6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle sinemada izlenmesi gereken, serinin en iyi filmi. peter parker ın siyah görünümlü uyuz kişiliği de filmi acayip eğlenceli yapmış. izllleyiinnn.
Creyk-van
Creyk-van

6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar daha dün gittim ama muhteşeşm bi filim hala etkisinde kaldım bi kere görsel efektler süper zaten bu filimin bütçesi 500milyon dolar konuda gerçekten sürükliyici ben herkese tavsiye ediyorum kesinlikle izleyin bu filmi fantastikl yada bilim kurgu filim sevmiyorum diyenler bile gitsin b enkce çünkü gerçekten çok kalite bir filim tekrar sölüyorum mutlaka gidin
berk-ucbucuk81
berk-ucbucuk81

6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
inanılmaz!! harika bir başyapıt. bana göre serinin en iyi filmi bazı ufak hataları var ama çok güzel bir film olmuş.
leem-19-88
leem-19-88

6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
şimdiye dek izlediğim en iyi görsel şölendi umarım devamı daha çok daha ii olarak gelir...
tek kelimeyle mütiş
Rinnegan
Rinnegan

5 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Harika bir film daha bugün gittim 1. ve 2. filmlerden çok daha iyiydi. Venom biraz çelimsiz dizayn edilmiş ama yinede iyiydi. Ben daha çok Sandman karakterini beğendim onun olduğu sahneler oldukça etkileyiciydi. Özellikle son sahneler filmin en iyi bölümleri.
tmnt92
tmnt92

5 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Evet film en iyisiydi.Bu tartışılamaz.Aşk klişeleri ile fantastik ögeler ustaca harmanlanmış.Herşey gayet yerinde--Venom’un korkunç görünümü dahil...Başyapıt
gokcin-ucuran
gokcin-ucuran

5 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Serinin şu ana kadarki en iyi filmiydi.Gerçi biraz hüzünlüydü ama yine de heyecan,komedi,entrika çok iyi harmanlanmış.Ben çok beğendim.
ceyhunozgoc
ceyhunozgoc

5 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
mükemmel!!! şu ana kadarki yapılmış en iyi spider-man filmi. en iyi efektler de bu filmde...
igidu
igidu

5 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Film gayet başarılı ve süprizlerle dolu.