Örümcek Adam 3
4,2

calisko
calisko

27 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Serinin en kötü ve en sıkıcı filmiydi. Esnemekten filmi seyredemedim.
werewolf-adem87
werewolf-adem87

17 Ekim 2005 tarihinde eklendi
Doğrusunu sölemek gerekirse 2.film ilk izlediğinde güzel gibiydi ama sonradan farkediyosun ki berbat. Yaniş daha ikinci filmden hikayenin içine edilir mi ya? Hani 4. 5. filmde saçmalasalarsa hadi neysse işler karıştı dersin ama ikinci filmde bu kadar hata yapılmaz. Ben bile daha iyisini yazardım be. Üçlemeyi son filmde nasıl toparlayıp, bitiricekler onu merak ediyom ben. Hayırlısı
edatuna93
edatuna93

20 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
film güzeldi ama tam beklediğim gibi çıkmadı. bence serinin en iyi filmi 2.siydi.
mmtmn
mmtmn

9 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
ben hiç beğenmedim... birden çok hikaye anlatılmaya çalışılmış,hepsini arka arkaya vermişler,sıkıştırmışlar...ayrıca,Spider-Man'ı resmen çocuk filmine çevirmişler... serinin en kötü filmi.
eren-erdal
eren-erdal

8 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ya böle uçan kaçan fimler saçma yada biz yapınca saçma oluyor nedense:S
selinserden
selinserden

16 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Sevgili Beyazperde üyeleri, bir Örümcek Adam filmi için bunları yazacağıma inanamıyorum.Maalesef üzülerek söyleyeyim; film gereğinden fazla uzatılmış, çok karakter kullanılmış ama yeterince üzerlerinde durulmamış,komedi unsurları çok eğlendirici ama gitmemiş bu filme.Sonuç olarak çok sıkıldım, hatta filmin sonuna doğru yemin ederim herkes çıktı kimse bitmesini bile beklemedi bende dahil.Üzgünüm ama bu kadar çok paraya bu film hiç olmamış, yazık dolarlara:)) saygılar!
elmasuni
elmasuni

5 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
çççç... ne denir ki şimdi kaç yıldır bekliyoz bu mu yani güzel ama beklentilerimizin çok asagısında çok az alsıyon var duygusal tarafı çok artırılmış olmamıs ama güzel sahneler de var
robinsonleo
robinsonleo

8 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
1 ve 2 inci filmlerden aldığım zevki bu filmden alamadım.diğer filmlerde salondan çıktıktan sonra içimde bi hayret vardı insan oğlu neler yapıyor diye...galiba bu filmden çok beklentimiz vardı bundan dolayı diğerlerini kıyaslayınca farkllılık göremedik...
burakaltunsoy
burakaltunsoy

11 Kasım 2007 tarihinde eklendi
beklediğimin çok altında.en kötü spider-man filmi.1'incisinde sinemada izlediğimde koltuğuma çivilenmiştim.keza ikincisindede öyle ama üçüncüsü öyle olmadı.çok fazla karakter sığdırmaya çalışmışlar..
arzu-nmtl
arzu-nmtl

30 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
cok sıkıcı bi film pişman oldum izlediğime :(
kasparov-karpov96
kasparov-karpov96

25 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Hiç güzel değildi.İzlediğime pişman oldum diyebilirim.Ama Spider-Man 1 ve 2 çok güzeldi.
caki101
caki101

19 Eylül 2008 tarihinde eklendi
tamamen gereksiz bir film.
Sandman spidermanin birincil rakibi olmamistir asla.dahasi o rüyalara girebilen cinsten mistik bi karakterdir.
orumcek adamin en karakterli en güclü rakibi bastan sona Venom olmustur.hatta devaminda Symbiot-carnage ile birlikte orumcek adami öldürmektedirler falan.
en önemli düsmanın yaklasik 7 dakikada ölmesi şaka gibi.dahasi topher graceden eddie brooke olursa bendende hun imparatoru Attila olabilir mesela :)

benden 1-10 oda örümcegin hatrina.yoksa 0
efsanekrk
efsanekrk

1 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Bitse de gitsek dedirten film..Spider man ın ayakkabısına kum dolunca sinemada bir kişi "kunduruma kum doldu" türküsünü söylemeye başladı. Filmin tek eğlenceli yeriydi..
filozof-89
filozof-89

18 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Hey arkadaşlar!Biliyorum Spiderman'ı çok seviyorsunuz.Ben de öyle...Ama biraz gerçekçi olun filmler o kadar da güzel değildi yani bence de oyuncular iyi seçilmemiş.Öncelikle Peter Parker'ın uzun boylu ve kaslı olması gerekirdi ve Tobey Maguire de hiç öyle biri değil.Ayrıca Kirsten Dunst'ın da Mary Jane kadar güzel ve çekici olmadığı oratda.Yine de umarım 3. film daha başarılı olur. Yoksa çizgi filmlerini izlemek benim için daha zevkli olacak.
ikiz2z
ikiz2z

11 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
gerçekten suyu çıktı çünkü bana sırada n bir film gibi geldi 1 ile 2 inci bölümleri bana bıraz zevk vermişti..