Tolgakocak
27 Ekim 2025 tarihinde eklendi
küçüklüğüm de ne izlerdim be :D muhteşemdi bence imdb puanı bence cok düsük en azından yi hakediyor başarısız olarak görmüşler ü filmi ama bana göre gayet başarılı serinin son filmi olarak düşmanları daha kuvvetli göstermişler ilk 2 filme göre tabi ama nedense bütün kötü adamları tek filmde öldürmüş yeşil cin doktor ahtapot sonra venom keşke son sahnede harry ölmeseydi peterı kurtarmak için kendini feda etti dostu için harry ile savaş sahneleri muazzamdı en sevdiğim sahneler tabi barda dans ettiği sahnede güzel her sahnesi bence güzel özellikle fransız şefle olan sahne cok iyiydi neden beğenilmedi ilginç tobey maguire kirsten dunst james franco 3 film boyunca güzel oynamışlar bence uyumları güzeldi 10/7
sinemada kim ne derse desin fantastik konuların filmlerin yeri ayrıdır.iyi olsun kötü olsun.konusu anlamsız olsun.ohaa artık dedirtecek kadar olsun.tıraş olsun.ne olursa olsun fantastik filmler olacak.örümcek adam 1 ve 2 bu fantastik sinema zevkini yaşadığımız iyi filmler arasındaydı.(başka yok nerdeyse) ama örümcek adam 3 bir kaç sahnesi hariç tamamen duvara toslamış.birincisi ve ikincisinin aynısı olmakla beraber kum adam dışında birşey katmamışlar.dizi filmlere benzediklerinin kendileride farkında fakat bu 4. çekilirse aynı gişeyi yaparlarmı bilemem.film yorum yapmaya değmeyecek kadar kötüydü.izleyen izlesin bana hak vereceksiniz.
Çizgiroman tadına sahip ayrıca 3 karakteri görmek muhteşem ama ilk iki filmden biraz farklı sinemasal anlamda.Farklı olmasına rağmen aksiyon sahneleriyle de hanesine artı yazdıracak bir film örümcek adam 3
daha önce teaserı izlemiştim az önce fragmanı izledim kesinlikle süper ötesi efektler olağanüstü iştahımı daha da kabarttı bu fragman.kum adam çok başarılı olmuş ve harry osborn babasının intikamını peterdan almaya çalışıyor yeşil cin kostümü içinde ama venomla ilgili bişey göremedim sadece simbiot kostüm var onuda sam raimi hala düzeltmemiş teaserda böle olmustur falan diodum ama fragmandada aynı kalmış.simbiot kostümün çizgi romanındaki gibi olması daha gerçekçi kılar bence.kirsten dunst marj jane rolünde çok güzel görünüyor zaten en güzel hali spiderman serilerinde :) fragmandan anladığım kadarıyla en çok kum adamla mücadele edecek heyecanım giderek artıyor artık 4 mayısı beklicez bakalım neler olcak offf offfff...
ilk başta acayip bilg. efekti kullanmışlar ve saçmalamışlar osbornla karşılaştıklarında film sonradan biraz toparlamış sıkıcı değildi izlenmeye değer ama Spider-man 1 içlerinden en iyisi buna puan verdim 7/10
Serinin diğer filmleri daha güzeldi.. Nedense pek ısınamadım. Bazı yerlerde sıkılmadığımı söyleyemem. Daha iyi birşey çıkmasını umuyordum aslında... Umarım serinin devamı bunun gibi olmaz. Tobey Maguire ayrılacakmış. Yerini Jake Gyllenhaal'un alması bekleniyor diye duydum.
arkadaşlar (benim fikrim) eddie brock venom olmayabilir.Eddie nin yerine harry venom olabilir.çünkü bu gidişata göre böyle olması daha mantıklı.Eğer böyle olmayacaksada bu filmin sonunda eddie'nin venoma dönüştüğünü görürüz ve venom dördüncü filmde olur.
Tam anlamıyla harika bir film.Sadece aksiyon sahnelerinden etkilenirim diye düşünüyordum, ama duygu yüklü sahneleri gördükçe hayranlığım daha da arttı.Harry Osborne ve Peter Parker arasında geçen diyaloglar,aralarındaki dostluk beni çok etkiledi.İzlemenizi tavsiye ederim.