Spider-man filmi:) Güseldi tabiiki ama diğerlerinden farklıydı baya:) Evet... Daha çok düşman yapmışlar ama ne biliyim diğer filmlere nazaran daha çok aşk var gibiydi Bazı yerlerin kamera çekimleri hoşuma gitmedi.Çok sallamışlar... Tobey Maguire her zamanki gibi müthişti:):)
Açık ara en iyi spiderman filmidir. Beğenmeyenler olmuş tercih meselesi ama bence gayet iyi. Bir çizgi roman fanı olmadığımdan venomun iyi yansıtılamaması benim için sorun oluşturmuyor.
göze çok hoş gelen sahneler var yani o estetik sahneler beni benden alıyor. işte onlardan 1 kaçı. vinç sahnesi harika,sandmanla metrodaki dövüş, venomla dövüş ve diğer düşmanıyla dövüş sahneleri harika 10/10 zaten serinin son bölümü keşke 4. çıksaydı ama yenisi çıkıyor :(10/9 ama 10 da hak ediyor 10/10
Kesinlikle serinin en ii filmi.Özellikle bu filmde Venom'un oluşu filme ayrı bi hava katmış.Ayrıcada alttaki arkadaşında bahsettiği gibi filmin açılış müziği gerçekten çok etkileyici.Dinledikten sonra defalarca daha dinleyesin geliyo..
örümcek adamın diğer iki filmde görmeye alıştrıgımız tek düşman olayını bu filmde yıkmışlar az geldi heralde 1 değil 2 değil 3 ...insaf yani tabi o da bu gelişim karşısında şaşırıyo ya 1. si gibi olmasa da bu film güzeldi ben galiba 2 yi fazla sevememiştim ama örümcek adam yine de her bölümde süprizlerle dolu iyi iyi devamm...
dreamcatcher7 harika bir yorum yapmışsın arkadaşım tebrik ederim. bu filmde wermek istenilen mesaj o kadar çok ki. sadece filmdeki dostluk bile beni duygulandırmaya yetmişti müzikleride bir o kadar başarılıydı. filme kötü diyenlerinde zevkinden şüphe ediyorum gerçekten zevkler ve renkler tartışılmaz ama bu filmide çamurlarsanız bişey demiorum hele o sonunda söylenen söz zaten bitiriyor işi...
gercekten cok güzel olmuş helede cizgi romanlarındaki venom karekteri tam manasıyla harika olmuş cok güzel benzetmişler kacırılmayacak bir serinin devamı kesinlikle izleyin
Dört dörtlük... .Görselliği ile sizi büyüleyecek.diğer serilerine kıyasla Hem adrenalin yüklü hem de daha komik.ilk batmanden sonraki en iyi çizgi roman uyarlaması bence...
bazıları saçma dese de ben beğendim.... çok heyecanlıydı ve bu sefer macera ve fantastik olaylar dışında duygu daha çok ön plandaydı. özellikle arkadaşlığa çok yer verilmişti. bu benim hoşuma gitti. ayrıca örümcekadam için her şeyin o kadar kolay olmadığı da anlatılıyordu. o bugüne kadar bütün savaşların üstesinden gelmişti fakat bu sefer başa çıkamadı. yani gerçeğe daha uygun.. hatta bence süper!! izleyin!!!
sıkı bir örümcek adam hayranı ancak bu kadar geç kalır bu filmi izlemek için.aradığı çılgın kovalama sahneler,bol aksiyon,delirmiş karakterle ve heryerde örümcek adam diye bağıran insanlar...işte bu tam bir örümcek adama yakışır bir manzaraydı.çizgi romanından ve çizgi filminden aşina olduğumuz bu görüntüler kaçımızı rahatsız etmiş olabilir ki.Hele Venom , işte tam son karalerde filmden en çok keyif aldığım yerlerdi bunlar...Mükemmel bir örümcek adam,ve mükemmel bir seri filmi olduğuna hiç tereddütsüz katılıyorum.Kum adamın bile değişiminde ki o güzel sahneler inanın beni büyülemeye yettide arttı bile.Sanırım ben bu filmi bir daha izliycem.İçine katılmış tadında bırakılmış insani sahneler ile aslında tamda hayatın içinde duran bir film olmuş örümcek adam.Belkide de yıllardır bu filmi bu yüzden bu kadar çok sevdik.Karışık aşklardan,zor hayatlardan ve kurutulup kaçmalarımızda kocaman bir çıkış kapısı oldu bize aslında örümcek adam.en azından bunlarla bile diğer bütün çizgi roaman kahramanlarından ayrılıyor.İşte benim filmim ... Oyuncular artık o kadar oturmuş ki , tobey maguire kendini gerçekten sanırım spidey sanıyor :)
şu kötü yorumları okuyorum da adamlar daha ne yapsınlar tamam kötü adamlar çok fazla bunu herkes söylüyor da serinin en güzel filmi diyede millet bağrınıo ki ayrıca öyle.bu arada filmin en güzel sahneleride sonları.hangi filmde heyecan we dram bu kadr iç içe??