Serinin diğer filmleri gibi yine çok güzeldi. Sürekleyici ve akıcı bir konusu vardı. Görsel açıdan tatmin ediciydi. Özellikle bina aralarında geçen koşuştumacalar çok güzeldi.
walla film biraz sıkıcı olmuş ama yinede işte örümcek adam olması nedeniyle filme tam kötü diyemiyoruz. ama siz yinede gidin sonra soranlara izlemedim demeyin.
beklediğimden çok daha güzel bir filim olmuş.bittikten sonra ağzınız açık kalıyor.çizgi dizisini izlediğim için biliyorum: yönetmen gideceğim diye pek çok konuyu başlatıp bitirmiş.istense bu bölümden 2 bölüm daha çıkarılır.gelecek bölümlerini merakla bekliyorum.mutlaka gitmelisiniz.
arkadaşlar sandymanı önemsiz buluyorsunuz ama öyle degil bu flimde anlatılamamış ama sandyman le spidermanın ilk karşılaşmalrında sandy menin üstün gelmesi gerekiyorduki simbotlu spidermanle karşılaştıgında sandymanın çabuçak yenilip simbotun nekadar kuvetli oldugunu anlamalıydık ama flim bu yönde cekilmedigi icin anlaşılamadı
bu filmin nasil cekidigini bilseydiniz yani cekilirken gorseydiniz.. derdiniz cizgifilm tbi guzel bir film olmus fakat bir film yaparken biraz gercekci yapilmali .. herifin suratinda o yuvarlak bombadan patliyor bisey olmuyor fakat kum adamda patladiginda paramparca oluyor dikatl izlerseniz cok mantiksiz olaylar var filmde..gurultu patirti coktu ayrica hep karanlik hep karanlik cekmisler............bedavya bilgisayarda yapip koymuslar..
bence örümcek adam serisinin en iyi filimi gerçektende yönetmeni kutlamak lazım kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim bence şuana kadar 2007 nin en iyi filimi (spartadan çok daha iyi) ama favorim her zaman depp in filimleri (karayip korsanları)
öncelikle film en kötü spiderman filmiydi.bunu kesinlikle belirtmek isterim.sam raimi değil de sanki bir başkası çekmiş filmi.herhalde yönetmenimiz kendini fazlasıyla özgür hissettiki bu tarzda bir örümcek adam filmi çekti.yazık.keşke 3 sene beklememize değecek bir film yapabilselermiş.aksiyon sahnelerinde örümcek adamımızın hareketleri olağanüstü etkileyiciydi fakat bir de tam olarak takip edebilseydik tam olarak ne yaptığını.çünkü aksiyon sahneleri çok yakından ve çok karmaşık çekilmiş.çoğunun da akşam cereyan ediyor olması da cabası.anlaşılıyorki bilgisayar efektini kolay yutturabilmek için güzel bir kamuflaj.ellerindeki konu süper ama bu konu mükemmel şekilde işlenilebilirdi.bu noktada da başarısızlar.senaryo başarısız.oyunculuklar yine gayet başarılı.komediyi bol tutmuşlar.parker ın kötü hali gayet zevkli yansıtılmış.sonuç olarak ben müthiş bir örümcek adam beklerken vasat bir filmle karşılaştım.yönetmen kendine fazla güvenmiş.senaryo işlenememiş.başarılı 2 filmin ardından ellerine yüzlerine bulaştırılmış bir 3. film.çok yazık.çok...eğer benim gibi ciddi bir örümcek adam fanıysanız filmde aradığınızı bulamayacaksınız.bir eksiklik olduğu bir bütünlük olmadığı hissi oluşacak filmden sonra.bir örümcek adam filmi değil de içinde örümcek adam olan başka bir film izlemiş gibi oluyor insan.o ruh korunamamış ne yazıki.hayranı olduğumuz örümcek adam filmlerinden çok uzaklaşılmış.yazık...
örümcek adam 1. ve 2. film bu kadar iyi olduğu için 3. filme olağanüstü bi şeyler bekleyerek gittim.. filmde bazı mantıksız sahneler olabilir fakat sonuçta bu fantastik bir film ki bu da demek oluyor çok fazla akıllı mantıklı sahneler beklemek hatalı olur.. film görselliğiyle son derece büyüleyiciydi fakat açıkcası ben senaryonun biraz daha şaşırtıcı olmasını beklerdim.. klasik bir örümcek adam yapımı olmuş...