4,2
Örümcek Adam 3 hakkında görüşlerin ?
24 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Film ilk puan oylamasına açıldığında ben ve benim gibi Spider hayranı arkadaşların daha filmi görmeden, gerek öyküye olan genel sevgisi, gerekse fragmanların harikalılığı nedeniyle verdiğimiz puanların ortalaması 9,9 civarında idi. Hatta bir ara 10'du. Şimdi ise 8,7'ye düştüğünü ve düşüş trendi içinde olduğunu gördükçe (filmden umduğunu bulamayanlardan biri olarak) üzülüyorum...
24 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
örümcek adamın hislerini nerde
zavallı kahramanımıza tehlike yaklaşıyor ama önceki serilerde görmeye alışık olduğumuz örümcek sezgisinden eser yok
çizgi romanlardan hatırladığımız kendi kendine konuşan manik defresif örümcek adam karekteri gidirek silinip yeni ve bambaşka bir karekter çıkıyor ortaya
ve tesadüflere çok fazla yer verilmiş kum adamın oluşması tesadüf eseri o çukur orda ne arıyor mesala yada uzaydan inen siyah organizma neden iner inmez örümcek adama musallat oluyor
son filmin doğrusu ilk iki filden iyi olduğuınu söyleyemiyecem
25 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
örümcek adam üçlemesinin en iyisi diyebilirim
ilkler özeldir fakat bu ilkbölümdende iyi fantastik film seven herkese tavsiye ediyorum iyi seyirler
25 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir filmdi bence filmin hiç bir saniyesinde filmden kopmuyorsunuz heyecanı çok yüksek
26 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
en sevdiğim çizgi kahraman örümcek adamı son filminde sanki stand up yapıyordu(gökdelenin tepesinde ayakkabısında kumları döküyordu_kum adamla savaştı ya_).
filmin diğer karakterlerinde de bu vardı.
örümcek adam asil bir kahramandan çıkıp eğlenceli,ailemizin kahramanı oluvermiş bu filmde.siyah kostümün çizgi filmlerdekiyle alakası yoktu.
yapımcı ve senarist bu film daha çok izlensin diye
örümcek adamı kendi kimliğinden uzaklaştırmışlar
bu tür filmlerde (uyarlamalar) bence aslına bağlı kalınmalı (ama bu da abartılmamalı)
27 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Serinin en kötü ve en sıkıcı filmiydi. Esnemekten filmi seyredemedim.
29 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Kum adam,Venom ve örümceğin en iyi arkadaşı harry karakterlerin farklı olması filmi genelde serinin en iyi filmi olarak görülmesine yol açıyor.Güzel bir spider man filmi ancak en iyisi değil...
31 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bu defa örümcek adamın aynı zamanda kendisi ile de savaş vermesii büyük bi fark yaratmış bence ilk 2 filme göre...filmin yarısına kadar sıkılabilirsiniz ama film sonra coşuyor...çok hoştu bence izlenmesi gerek...örümcek adamın "iyi adam" karakterinin belli bir anda kaybolması filme hava katmışş ..örümcek adamı hiç böle görmediniz emin olun.bence serinin en güzeli bu son film tavsiye ederim
31 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en güzel film herkese tavsiye ediyorum
1 Haziran 2007 tarihinde eklendi
mükemmel bir film örümcek adam serisinin en ii filmi bu kesim mukemmel sahneler var
1 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Bitse de gitsek dedirten film..Spider man ın ayakkabısına kum dolunca sinemada bir kişi "kunduruma kum doldu" türküsünü söylemeye başladı. Filmin tek eğlenceli yeriydi..
1 Haziran 2007 tarihinde eklendi
En sevdiğim çizgi karakter diye söylemiyorum gerçektem çok çok çok güzel bir film.
o kadarda iyi değil...
3 Haziran 2007 tarihinde eklendi
en sewdıgım cızgı karakter baylıyom ona. nasıl 8.7 almıs anlamıyom. en az 9larda bısey alması lazımdı. karayıp korsanlarından daha guzel bıkere.....
5 Haziran 2007 tarihinde eklendi
halen daha kişilik sorunu olan örümcek adam daha kendini arıyor yazık,