Örümcek Adam 3
4,2

kunteperotk
kunteperotk

10 Haziran 2007 tarihinde eklendi
filmin bazı aksiyonsuz sahnelerinde(spiderman sevgilisiyle konuşurken gibi) admı tamamen küçük emrah moduna sokmuşlar..Dokunsan ağlıcak nerdeyse.Geri kalan bölümleri klasik aksiyon zaten..Daha fazlasını beklemek belki biraz haksızlık ama bu filmden beklemicezde hangisinden beklicez..
pirzola84
pirzola84

13 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Çok güzeldi. Dördü de olsa düşünmeden giderim.
7ut0
7ut0

13 Haziran 2007 tarihinde eklendi
çok dağınık bir film daldan dala atlamış birkaç konuyu içiçe işlemiş ancak bana kopuk geldi sanki bir kaç film setretmişim gibi ayrıldım
onurb5481
onurb5481

17 Haziran 2007 tarihinde eklendi
okuma yazma bilmeyen veletlerin bile örümcek adama, spider man dediği şu ilginç zamanlarda, bu filmden nefret ettiğimi söylesem ayıp olur mu??
reyda93
reyda93

19 Haziran 2007 tarihinde eklendi
beklediğim gibi değildi izlerken çok sıkıldım
thespecies
thespecies

20 Haziran 2007 tarihinde eklendi
8/10 Örümcekçik kendini buldu gibi artık :) Ders vermek için çok kasmışlar. kötülük eden kötülük bulur demek için saçmalamışlar biraz. bazı yerlerde hadi be siz de dedim içimden. ama örümcek adam tadı verdi diye bana. ikisi kızı kurtarırken alkışlamak geldi diğerlerinde olduğu gibi. heyecan yerinde. efekler zaten süper 10/10. uzayı karıştırmasalarmış iyi olacaktı ama artık oldu napalım. :) bi de bütün süper kahramanlar ny de toplandı ya hayret di mi :)
revix-2
revix-2

9 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
spiderman için aslında yazılacak hiç bişey göremiyorum aşk filmindn öteye gitmeyen parkır ve meri bi türlü evelenmem inatları
yani berbat bir film olmuş yönetmenin elinde harika bir konu var sagolsun senaristler filmi berbat etmek için elinden geleni yapmışlar
bu film için sinemaya gi,denlee üzülüyorum verilen paraya yazık
aşk filmen öteye gitmeyen vasat bir film
johnny-lee
johnny-lee

13 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
uyudum resmen ya hatta çok merak eden küçük yeğenlerim bile uyudu resmen
başlayış şekli çok saçmaydı bikere
i love you örümcek başa ticareti koymuşlar zaten güldüm :P
çok merak edilen venomu sona saklamışlar gereksiz yere uztmalar sıkıldım
iyi olan tek şey efektleriydi
fenerlikenan76
fenerlikenan76

17 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
1. ve 2.filmler bundan kat kat daha iyiydi.filmin konusunu macera yerine aşk yapsaydılar bundan daha iyi olurdu.filmde 3 tane aksiyon sahnesi var gerisi aşk .
yasinyolal-60
yasinyolal-60

20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
ya film duygusallığa kaçmış biraz ama bence onun dışında çok hoş bu filmin hakkı %68 iyimser olacak kadarda kötü değil bence
seecoo85
seecoo85

20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bence film diğer seriler kadar iyi değil becerememişler izlediğime pişman oldum bile diyebilirim
erhancetin
erhancetin

21 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
serinin diğer filmlerine göre biraz fazla romantizm katılmış ama ben sıkıcı diyen arkadaşlara katılmıyorum bence film akıcıydı ve gayet güzeldi. fantastik filmlere böyle denmesi çok saçma oluyo ama demeden duramayacağım kum adam fikri biraz saçma geldi bana yaaa(filmi izledikten sonra) :))) saygılarımla...
creteri-20
creteri-20

25 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Gayet güzeldi !! izleyin ;) 8/10
greenalmnd
greenalmnd

26 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
aman aman heyecanlı bir seri değildi. 2. serisi bu filme göre daha güzel ve daha heyecanlıydı.ama sıkılmadan izledim diyebilirim. filme 6 puan veriyorum.
whiteblack
whiteblack

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Serinin en renkli filmi.Daha fazla karakter,daha fazla aksiyon,yine kendisiyle yüzleşen bir sipider man,daha fazla mücadele daha zor bir yüzleşme basit olarak anlatılan asıl gerçeklerle örülü bir film.Bütün bunları bir araya getirince birinci ve ikinci filmden daha güçlü bir üslubu olmasada diğer iki filmden daha güzel bir final ve daha bol efektle serinin ilk iki filmininden biraz daha ağır basıyor.