kunteperotk
10 Haziran 2007 tarihinde eklendi
filmin bazı aksiyonsuz sahnelerinde(spiderman sevgilisiyle konuşurken gibi) admı tamamen küçük emrah moduna sokmuşlar..Dokunsan ağlıcak nerdeyse.Geri kalan bölümleri klasik aksiyon zaten..Daha fazlasını beklemek belki biraz haksızlık ama bu filmden beklemicezde hangisinden beklicez..
8/10 Örümcekçik kendini buldu gibi artık :) Ders vermek için çok kasmışlar. kötülük eden kötülük bulur demek için saçmalamışlar biraz. bazı yerlerde hadi be siz de dedim içimden. ama örümcek adam tadı verdi diye bana. ikisi kızı kurtarırken alkışlamak geldi diğerlerinde olduğu gibi. heyecan yerinde. efekler zaten süper 10/10. uzayı karıştırmasalarmış iyi olacaktı ama artık oldu napalım. :) bi de bütün süper kahramanlar ny de toplandı ya hayret di mi :)
spiderman için aslında yazılacak hiç bişey göremiyorum aşk filmindn öteye gitmeyen parkır ve meri bi türlü evelenmem inatları yani berbat bir film olmuş yönetmenin elinde harika bir konu var sagolsun senaristler filmi berbat etmek için elinden geleni yapmışlar bu film için sinemaya gi,denlee üzülüyorum verilen paraya yazık aşk filmen öteye gitmeyen vasat bir film
uyudum resmen ya hatta çok merak eden küçük yeğenlerim bile uyudu resmen başlayış şekli çok saçmaydı bikere i love you örümcek başa ticareti koymuşlar zaten güldüm :P çok merak edilen venomu sona saklamışlar gereksiz yere uztmalar sıkıldım iyi olan tek şey efektleriydi
1. ve 2.filmler bundan kat kat daha iyiydi.filmin konusunu macera yerine aşk yapsaydılar bundan daha iyi olurdu.filmde 3 tane aksiyon sahnesi var gerisi aşk .
serinin diğer filmlerine göre biraz fazla romantizm katılmış ama ben sıkıcı diyen arkadaşlara katılmıyorum bence film akıcıydı ve gayet güzeldi. fantastik filmlere böyle denmesi çok saçma oluyo ama demeden duramayacağım kum adam fikri biraz saçma geldi bana yaaa(filmi izledikten sonra) :))) saygılarımla...
aman aman heyecanlı bir seri değildi. 2. serisi bu filme göre daha güzel ve daha heyecanlıydı.ama sıkılmadan izledim diyebilirim. filme 6 puan veriyorum.
Serinin en renkli filmi.Daha fazla karakter,daha fazla aksiyon,yine kendisiyle yüzleşen bir sipider man,daha fazla mücadele daha zor bir yüzleşme basit olarak anlatılan asıl gerçeklerle örülü bir film.Bütün bunları bir araya getirince birinci ve ikinci filmden daha güçlü bir üslubu olmasada diğer iki filmden daha güzel bir final ve daha bol efektle serinin ilk iki filmininden biraz daha ağır basıyor.