ya bu nasıl bi fragmandır anlamadım!!!eğer sadece fragman beni bu kadar heyecanlandırabiliyorsa ben filmi gerçekten düşünemiyorum...insanların gerçekten ’’beklediime fazlasıyla değdi’’ diyeceğinden hiç kuşkum dört gözle bekliorm
yorumlara sinemaya iyi aktarılmadığını düşünenler var saygı duyyuyorum ama daha ne yapsınlar adamlar 1 ve 2.filmler bence gayet güzeldi 3.filmin fragmanı zaten yetiyor artıyor bile neresini beğenmiyorsunuz simbiot la mücadelesi var,kum adam var,yeşil cin var yani daha ne olsun.sonunda venom ortaya çıkacak ve 4.film gelicek.Örümcek Adam 3 bu yaz hasılat rekoru kırar ilk gün çıkar çıkmaz gidicem
film baya aksiyon dolu olcak ama bence de venom 4. filmde olcak bu filmde sadece kum adam ve harry var bu yüzden pek bi heyecenlı olacağını sanmıyorum ama bakalım görcez
canım efsane çizgi roman ve çizgi dizi kahramanıız örümcek adamı aldılar yerin dibine soktular...başarısız bir giriş filmi örümcek adam 1 den sonra bebat ve örümcek adamı süpermen gibi gösteren bir ikinci filmden sonra orjinal seride suadamı kum adama çevirerek bize sunmaktalar venomu da göreceğimiz bu son filmde bakalım hangi saçmalıklara daha katlanacağız. örümcek adam gerçekten kötü bir kadronun elinde mahvoldu diyebilirim. örümcek adamı çelik adam süpermane çevirmeleri efsaneyi bitirdi görüşündeyim...
ben başından beri venomun bu filmde olucağını söylüyorum zaten artık tamamen kesinleşti. bence serinin en karanlık filmlerinden çünkü en yakın arkadaşının ihaneti, amcasını öldüren adamın kaçışı(tabi bunun yüzüne vicdan azabı duyuyor),sipider-peter hakkında herşeyi bilen güçlü düşmanı venom ve kendiyle verdiği savaş...ihanet,vicdan azabı,sorumlulukların artması,düşüncelerin bulanıklaşması,ölümle burun buruna gelmek,aşk üçgeni...derken işin içinden çıkılmaz hale geliyor film... ama harika olucağı kesin!her ne ise, sonuçta o sipiderman ve bununda altından kalkıcağı kesin;)
arkadaşlar ben de sizin gibi bu flmi heycanla bekliyorum bi çıksa fragmanını hemen hemen hergün izliyorum her izlediğim aynı heycan duyuyorum ve bi final fragmanını izledim azım açık kaldı venomu gördüm biraz korktum tabi :D:) ama size bşiy sorcam bu venom sadece spider manı öldürmeye çalışıyo dimi kimseye zara vermiyo yani tek amacı spider manı öldürmek başka kimseye zarar vermiyo hatta çizgi flim hayat bile kurtarmıştı diye hatırlıyom sorumu yanıtlarsanız sevinirim ii seyirler
fragmanını izledim çok güzel filmi çıkınca hemen sinamasına gidecem spidermanın oyunlarıda güzel örümcek adam 4 üte bekliyorum çekilirse çok mutlu olurum bi an vizyona gelmesini bekliyorum
fragman harika venomuda gördük gerci celimsiz gözüküyo ama yinede spıderı kafadan götürüyo harye ne yapmıs öyle örümcek yakıstıramadım iki hafta kaldı dayanamıyorum
filmi az önce izledim.yorum yazmak için hemen buraya geldim. gerçekten muhteşemdi. bir spider hayranı olarak beklentilerim boşa çıkmadı. daha izlemedinizmi!!!!!!! daha ne duruyosunuz. hadi sinemaya C'MON
Uzun süredir beklediğim örümceği bugün ilk seansında izledim. Yine güzel bir iş çıkarmışlar, ben beğendim. Karakterlerin işlenişi , aksiyon sahneleri güzeldi de biraz kısaydı sanki. Üç ayrı kötü adamın olduğunu düşünürsek süreyi daha uzun tutabilirlerdi, yani sadece Venom ve simbiyot hikayesi bir film olabilirmiş. Yine de "dolu dolu" bir film olduğunu söyleyebilirim. Bu sefer filmde güldürüyü de yüksek tutmuşlar , eğlenceli olmuş. Özellike J. Jonah Jameson'ın sahneleri tam bir komedi. Venom'un Sam Raimi yorumu da hoşuma gitti, bugüne kadar Venom'u hep daha yaşlı ve kaslı görmeye alışmıştık. Bu sefer Eddie Brock aynı Peter'ın ölçülerinde , birbirlerine daha çok benziyorlar. Siyah kostümle ilgili bir eleştirim olacak: kostüm tasarımcıları biraz tembellik yapmış sanki , bildiğimiz örümcek adam kostümünü siyaha boyamışlar. Biraz daha farklı bir kostüm tasarlasalarmış ilginç olabilrimiş , ama bu küçük bir detay. Kostüm bu haliyle tatmin edici. Neticede , film eğer bu üçlemenin sonuysa , güzel bir final. Tani devam etmesini isterim , ama aynı yönetmen ve oyuncular mı olur , yoksa değişir mi bilemem. Benim gönlüm yine bu kadroyla olmasında.
Yaa ne diyebilirim kiii serinin en iyisiydi..Tobey maguire süper bir oyuncu..Kendisini çok iyi göstermiş doğrusu.Filmin en başında spiderman ve M.J. in örümcek ağdan oluşmuş hamakta keyif çattıkları sahne çok hoşuma gitti...En sevdiğim kahraman daha da ötesi yok...mutlaka isleyin...
fimi yeni izledim ve tek kelimeyle muhteşemdiii,meraklıları için hayal kırıklığı yaratmıcak bi film olmuş,iki buçuk saatinizi iyi bir şekilde geçirmek istiyorsanızz görmelisinizz diorum...