benim için çok büyük bi hayal kırıklığı oldu. filmde yine bol bol sıkıcı konuşma sahneleri vardı. venomu heyecanla bekleyenler biraz hayal kırıklığına uğricak çünkü dövüş sahneleri çok az. action filmin son 15-20 dk sında bol var ama bence filmi kurtarmaya yetmiyoo.
bugün izledim süper bi film olmuş yaa (sadece aradan sonra ki bi 10dk. türk filmi gibi olmuş) ama film in devamı o sahneyi unutturuyo herkese tavsiye ederim
Filmi bugün izledim.Bazı sahneleri o kadar saçma ve o kadar gülünç olmuş ki...Resmen zorlamışlar filmi,bandolarla şehrin altın anahtarını verme gibi sahneler filmi nasıl uzatır ve saçma hale getiririz düşüncesinin resmi olmuş..Ben ve arkadaşlarım hayal kırıklığına uğrayarak çıktık.Çok iyi çekilmiş özen gösterilmiş sahneleri olsa da geneli kötüydü.Bence paranıza yazık,bırakın bir televizyon kanalı alsın,yayınlasın,evinizde rahat rahat seyredin....
3. bölüm, 1. ve 2. bölümü açık ara farkla geride bırakıyor.örümcek adam3 için "serisinin en iyisi" demek haksızlık olur.bence "yapılmış filmler arasında en iyilerinden biri" diyebiliriz.içinde aşk,macera,dram,psikoloji yer alıyor.efektler de cabası. 10/10 luk bir film.zaman harcamanıza değecek.
beyler büyük umutlarla gittigim örümcek adam tek kelimeyle vasat çıktı çok güzel başlayan ilk yarı anlaşılmaz bir şekilde ikinci yarıda vasat bir duruma geldi aslında belirtileride yok degildi film başlarken 7+ üzeri uyarısı zaten canımı sıkmıştı çünkü bir çocuk filmi izlemek üzeydik ve sam raimi bir açıklamasında yapım şirketi 04/05/2007 de örümcek vizyonda dediginde bizim daha senaryomuz yok demiş buda canımı sıkıyordu ama bunu beklemiyordum muazzam kopuk sahneler gereksiz uzamış sahneler hatta şunu diyebilirim yüzüklerin efendisi kralın dönüşündeki işkence gibi son 15 dakikayı sam raimi 30 dk yapmış ve filme yaymış filmde çok fazla kopukluk vardı kızının bir gökdelende düşmek üzere gören baba hiç bir tepki vermiyor umursamıyor bile
Filmi dün izledim çok güzeldi(efektlerde dahil).Ama küçük bir eksikligği var oda peter'ın siyah örümcek kıyafetini çok kullanmaması.Ayrıca Peter siyah örümcek adam olduğunda onu bilgisasyarda tasarlamışlar (bazı yerlerde%50)
Sinemaya giderken pek heyecanlı değildim. ama filmi izlemeye başlayınca kendimden geçtim. Çok heyecanlı, süper efektler ve hiç bitmeyen aksiyon var filmde. İlk iki filmden kat kat daha iyi. Çok güzel, süper, en iyi kahraman. Başka ne söylenir bilmiyorum
ben 3. filmden o kadar haz almadım...bilemiyorum ama aksiyon var ancak heyecan yok...spider man ın çizgi romanlarını okuyan bilir, venom bu kadar kısa öykü ile bitirilmemiştir ve venom daha ilk karşılaşmada yenilebilecek bir düşman da değildi...
filme dün gittim.genel olarak serinin en iyi filmi her yönüyle.ama bu filminde konuyu zamanlama açısından biraz yanlış olmuş.filmin ilk yarısı çok yavaş işlenmişti.İknici yarıda olaylar çok hızlı gelişmişti.Ama genel olarak ..
ven0m daha bi tatlandirmis filmi fakat cok cabuk isini bitiriyo , bu kadar kolay olmamali bence.. Ama sonuc itibari ile gayet guzel bir film olmus efect ve sesler hos.. İzlenmeye değer bir film..