Örümcek Adam 3
4,2

argon18-2
argon18-2

13 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bence film tam bir fiyasko. bir aksiyon yada malvel uyarlamasına değilde romantik drama olarak adlandırılabilecek türde bir filme gittiğimi sandım. ben ve birlikte filme gittiğim spiderman fanatiği 4 arkadaşım filmin ilk yarısı gelmeden sinemada uyuklamaya başladık. filmin son 10 dk sine kadarki actiona kadar inanın ne zaman bitecek diye bekledik.
filmdeki mantık hatalarını sırlamak ise sayfalar sürer, zaten konudaki karakterlerde kesinlikle cizgi romanla uyuşmuyor.
ama en büyük saçmalık, ilk iki filmdede olan örümcek hislerinin (ve örümcek adamın en belirgin özelliğidir) bu filmdeki örümcek adamda olmamasıdır....
sethkyran
sethkyran

13 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
şimdiye kadar ki serinin en iyi filmi. Spider-man artık tam bir halk kahramanı olmuş.
oguzhan15121986
oguzhan15121986

13 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
çok hüsrana uğradım diyebilirim.ama yine de tamamen duygusal bir yorum yapcam... güzeldi:)
colin-farrell88
colin-farrell88

13 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
herkese merhaba filmi az önce izledim süperdi arkadaşlar bence ilk 2 filmden de iyiydi görsel efekler tatmin edecek derece de ve bu filmde espiriler daha iyi kullanılmış film de konular daha iyi anlatılıyor aşk arkadaşlık ihanet gibi konularada deyinmişler örümcek adam severlere şiddetle tavsiye ediyorum seni sewiyoruz örümcekçik bu repliğide unutmamak lazım tşkk
olcaytoilkay
olcaytoilkay

13 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
eğer iyi bir senaristseniz çizgi romanı ancak bu kadar beyaz perdeye uydurabilirsiniz. Neden derseniz herkes örümcek adamın kim olduğunu özel hayatını gwen'in kim olduğunu bilmeyecektir. Senaryo yu yazanlar ise kocaman marvel ekibi ile birlikte çalışmış ve bu senaryo marvelin onayından geçtikten sonra filme aktarılmıştır. Yani siz biliyosunuz senaryonun orjinalini... komiksiniz.
Sony'den yapılan açıklama ise serinin 3 devam film ile devam edeceğini müjdeliyor yannız ekip ise komple değişicek..Etmelide x-men'i baz alarak konuşuyorum marvelin en güzel çevirimi ultraviolet, xmen ve spiderman'dir.Ayrıca dördüncü filmin muhtemel senaryosu ise ikinci spider'in kimin tarafından gönderildiği görülecek. dahada süper olucak. bence iyi gidiyor. Gwen konusuna takılmayın. bu kadar olmalı kimse bilmiyor çünkü gwen'in kim olduğunu spiderman okuyanlar hariç.
Şöyle söyleyeyim. Gwen hatun kızımız pter'la aynı okulda okumaktadırlar birgün bir olay olur c.j. ve gwen'in başı beladadır örümcek adam c.j'i kurtarırken gweni kurtaramaz gwen öldü gibi görünür ama asla seyiri okur bunu kestiremez. öldümü ölmedimi sürekli bunu düşünür peter. vicdan azabı çeker. filmede bu ayrıntıyı koyamadıkları için gwen yerine başka bir hatun koysalardı bu sefer hikayeden çıkardı film. bu şekilde adapte olması süper olmuş. bilende bilmeyende izliyo. haz almayanlar izlemesinler o zaman bundan sonraki serileri olsun bitsin :)
pusubaba
pusubaba

14 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Film gercekten bende hayal kırıklığı yarattı. Hiç beklediğim kadar aksiyon vs. olmadı Ne varsa sadece fragmanında var filmde artı bişey yok Fragmanı izlemek yetermiş boşuna 2 buçuk saatim gitti
aa-dundar
aa-dundar

14 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Serinin en iyi filmiydi. Peter yine muhteşem. İyiki aşçı olmamışsın!!!:) Anneler her zaman haklıdır!!
kenancakici
kenancakici

15 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Bu film kacmaz.Serinin en iyi filmi hersey mukemmel daha iyisi cekilemezd herhalde
azbisakin
azbisakin

15 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
zaman kaybı,konu yok,çok boş bi film..inanmazsanız gidin görün
alperyilmaz36
alperyilmaz36

15 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Sonunda ya geldide izleyebildim örümceği. tamam ilk yarıya kadar film bayıyo ama ikinci yarı hareketleniyo. Örümceğin düşmanları çok güçlü ama hepsinin üstesinden geliyo bea. Bence güzel olmuş zaten çirkin olsa bile kötüleyemem hepimiz örümcek adam izledik çocuklumuzda :)
fuku-44
fuku-44

16 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar filme bazıları çok ağır eleştiriler yapmışlar film kötü değildi güzel bir filmdi ama sadece bekleneni veremiyordu hele o fragmanlardan sonra beklentilerimizi çok yüksek tuttuk herhalde ondan olsa gerek arkadaşlar aradığını bulamayınca başlamışlar eleştri yapmaya tabi eksik yanları yokmuydıu vardı ama bence izlenecek hoş bir film...
baris_93
baris_93

16 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Ben filmi sinemada izledim.Muhteşem bir film olmuş.Tek kelimeyle muhteşem ötesi.
Şan Yü
Şan Yü

16 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Beklediğim film değildi ama kötü de değildi !
Serinin diğer filmleri kadar iyi..
ahmetcan-dinler
ahmetcan-dinler

17 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bu film bu yılın bence en iyi filmi
rhan06
rhan06