Vasat... Üzülerek söylüyorum ama gerçek bu... Izlemesem daha mutlu olurdum herhalde... Hiç böyle bi yapim olabileceğini tahmin etmezdim.. Ben hiç ama hiç beğenmedim.. Yani tamamen zaman kaybı.. Yinede değişik deneyim oldu :/
ya tum olumsuz eleştirilere tapki olarak +10 werdım ya bu fılm harıkaydı begenmeyenlerin zevksiz oldugunu düşünüyorum aslına bakılırsa dedıgınız gıbı hoş olmayan bı bılm olsaydı izlenme sayıları bu kadar olmazdıı
Sinema teknolojisi gün geçtikçe gelişiyor. Çok eğlenceli ve olabildiğince gerçekçi hale geliyor. Örümcek Adam 3 belki beklentilerin biraz altında ama bence son derece eğlendirici, ilgi çekici.
Maalesef senaryo çok kötü işlenmiş. Yani efektlere diyeceğim yok ama nasıl caanım venom bu kadar kolay harcanır anlamayadım. Hiç mi araştırmazsın, danışmazsın bari 1-2 tane çizgiroman fanatiği bulup onlara sorsaydın. Nerde o klasik peter parker monologları? En azından venomun en korkunç, en güçlü, en tırstığı düşmanı olduğunu kısaca hakkındaki duygu ve düşüncelerini duymayı bekledik ama nafile. Sonra eddie brock karakteri çok yavşaktı. Herkeste bi duygusallık bi dokunsan ağlayacak havası var. Onda niye yok? yo pardon aslında onda da vardı ama hayatının nasıl mahvolduğu o kadar ayrıntısız işlenmiş ki, gözleri dolarak peter parkerın ölmesini(ya da öldürmek ya da öldürmenizi) istiyorum dediğinde (tam hatırlayamadım) acayip sırıttı açıkcası. tatmin olmadık yani.
filmde garibime giden tek olay sonundaki böyük savaşta örümcek adam orda canını ortaya koyarken polis ve özel harekat timinin olayı alkışlaması.sadece 10 bilemedin 20 kadar ekip var.oysa manhattında bile afgan ordusundaki asker sayısından bile fazla polis var.polisler yan gelip yatıyo gülünç olmuş.10/8 film öbür taraftan iyiydi
ya başka bir oyuncunun tobey maguire yerine oynayacağı haberi git gide ağırlaşıyo.tobeysiz olmaz bence spıderi ondan başkası oynamamalı haksızmıyım.bence tobeyle dewam edilkmeli.o artık filimle bütünleşti.
filmi seyrederken adeta bunalıma girdim.kardeşim aksiyon nerde macera nerde,ben aşk filmi izlemeye gelmedimki.ilk iki film böylemiydi heyecandan yerimizde duramıyorduk.inşallah 4. filmde kendilerini affettirirler.