4,2
Örümcek Adam 3 hakkında görüşlerin ?
22 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Vasat... Üzülerek söylüyorum ama gerçek bu... Izlemesem daha mutlu olurdum herhalde... Hiç böyle bi yapim olabileceğini tahmin etmezdim.. Ben hiç ama hiç beğenmedim.. Yani tamamen zaman kaybı.. Yinede değişik deneyim oldu :/
26 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
ilk iki filmden sonra bunu izleyince hayal kirikligina ugradim
28 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
izlenebilir ama çok fazla bir şey yoktu içinde 8/10 efektler güzeldi
18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
serinin en iyi filmi diyebilirim
saygilar e-ben
2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
mükemmel bir film herkesin izlemesini tavsiye ederim
15 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bence serinin en iyi filmi muhteşem bundan iyi de olmaz herhalde venom ve kum adam mükemmel olmuş başka bişey diyemiyeceğim harika
8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Aksiyonu bol Yalan Rüzgarı gibi olmuş Bence.
13 Ekim 2007 tarihinde eklendi
ya tum olumsuz eleştirilere tapki olarak +10 werdım ya bu fılm harıkaydı begenmeyenlerin zevksiz oldugunu düşünüyorum aslına bakılırsa dedıgınız gıbı hoş olmayan bı bılm olsaydı izlenme sayıları bu kadar olmazdıı
17 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Sinema teknolojisi gün geçtikçe gelişiyor. Çok eğlenceli ve olabildiğince gerçekçi hale geliyor. Örümcek Adam 3 belki beklentilerin biraz altında ama bence son derece eğlendirici, ilgi çekici.
23 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Maalesef senaryo çok kötü işlenmiş. Yani efektlere diyeceğim yok ama nasıl caanım venom bu kadar kolay harcanır anlamayadım. Hiç mi araştırmazsın, danışmazsın bari 1-2 tane çizgiroman fanatiği bulup onlara sorsaydın. Nerde o klasik peter parker monologları? En azından venomun en korkunç, en güçlü, en tırstığı düşmanı olduğunu kısaca hakkındaki duygu ve düşüncelerini duymayı bekledik ama nafile. Sonra eddie brock karakteri çok yavşaktı. Herkeste bi duygusallık bi dokunsan ağlayacak havası var. Onda niye yok? yo pardon aslında onda da vardı ama hayatının nasıl mahvolduğu o kadar ayrıntısız işlenmiş ki, gözleri dolarak peter parkerın ölmesini(ya da öldürmek ya da öldürmenizi) istiyorum dediğinde (tam hatırlayamadım) acayip sırıttı açıkcası. tatmin olmadık yani.
23 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bence 3. film seriye uymuş son derece güzel bir film izlemenizi tavsiye ederim teaser oldukça güzel...
11 Kasım 2007 tarihinde eklendi
serinin en iyi bölümü idi konular çok karmaşık bir ana için kötü adam örümcek mi oldu diyor insanfilm iyiydi zevkle izledim
17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
filmde garibime giden tek olay sonundaki böyük savaşta örümcek adam orda canını ortaya koyarken polis ve özel harekat timinin olayı alkışlaması.sadece 10 bilemedin 20 kadar ekip var.oysa manhattında bile afgan ordusundaki asker sayısından bile fazla polis var.polisler yan gelip yatıyo gülünç olmuş.10/8 film öbür taraftan iyiydi
24 Kasım 2007 tarihinde eklendi
ya başka bir oyuncunun tobey maguire yerine oynayacağı haberi git gide ağırlaşıyo.tobeysiz olmaz bence spıderi ondan başkası oynamamalı haksızmıyım.bence tobeyle dewam edilkmeli.o artık filimle bütünleşti.
9 Aralık 2007 tarihinde eklendi
filmi seyrederken adeta bunalıma girdim.kardeşim aksiyon nerde macera nerde,ben aşk filmi izlemeye gelmedimki.ilk iki film böylemiydi heyecandan yerimizde duramıyorduk.inşallah 4. filmde kendilerini affettirirler.