4,2
Örümcek Adam 3 hakkında görüşlerin ?
10 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
çok süper film efektler, kostümler vs çok güzel kullanılmış ben çok beğendim izlemeye değer bi film...
26 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
örümcek adamın diğer iki filmde görmeye alıştrıgımız tek düşman olayını bu filmde yıkmışlar az geldi heralde 1 değil 2 değil 3 ...insaf yani tabi o da bu gelişim karşısında şaşırıyo ya 1. si gibi olmasa da bu film güzeldi ben galiba 2 yi fazla sevememiştim ama örümcek adam yine de her bölümde süprizlerle dolu iyi iyi devamm...
5 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Serinin diğer filmleri daha güzeldi.. Nedense pek ısınamadım. Bazı yerlerde sıkılmadığımı söyleyemem. Daha iyi birşey çıkmasını umuyordum aslında... Umarım serinin devamı bunun gibi olmaz. Tobey Maguire ayrılacakmış. Yerini Jake Gyllenhaal'un alması bekleniyor diye duydum.
7 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bazı arkadaslar fılmde cok tesaduf oldugundan yakınmıslar;sunu unutmamak gerekıyor bu fılm bır cızgı romandan uyarlaması.......ben tum cekılenlerı begendım 2 yı ozellıkle
29 Ekim 2005 tarihinde eklendi
arkadaşlar (benim fikrim) eddie brock venom olmayabilir.Eddie nin yerine harry venom olabilir.çünkü bu gidişata göre böyle olması daha mantıklı.Eğer böyle olmayacaksada bu filmin sonunda eddie'nin venoma dönüştüğünü görürüz ve venom dördüncü filmde olur.
6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Fazla değişiklik yok.Spiderman yine spiderman
10 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
film çok güzeldi.Aksiyon pek fazla olmasada film gayet başarılıydıı.Tabiki tüm karakterler saçmaydı ama filmi heyecanlı yapan bu saçma karakterlerdi:))((tobey maguire nin dans etmesi çok komikti:))
16 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Ya film iyiydi hoştu ama aksiyondan çok romantizm ve komedi vardı. Bilemiyorum, bence ilk iki film bundan daha güzeldi. Birde bildiğim kadarıyla Venom ve Goblen Spiderman’da iki önemli karakter neden bu kadar kolay harcamışlarki? 10/7
19 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Açıkçası küçüklükten beri Spider Man fanı olan bir kişi için Spider Man 3 çok fazla olmasa da yine de bi parça hayal kırıklığı yarattı bende

Çizgi filminde dahai daha mantıklı yerler vardı, Ben çizgi filminde dahi bu kadar mizah unsurunu görmemiştim,
Hele o Türk filmlerini aratmayan sahneler (Harry nin babasının ölümünün gerçek sebebini öğrenmesi, Peter'ın Gwen ile romantik :P dansı )
Her ne kadar beklentilerimi karşılamsa da idare eder diyebilirim
1 Mart 2008 tarihinde eklendi
Mükemmel falan değildir sadece zaman geçirmek için izlenebilir.
3 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
tabi ki seriyi tamamlamak için izleyeceğiz ama diğer iki filmin gölgesinde ayrıca peter parker a kötü olmak hiç yakışmamış
4 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Spider-man filmi:)
Güseldi tabiiki ama diğerlerinden farklıydı baya:)
Evet... Daha çok düşman yapmışlar ama ne biliyim diğer filmlere nazaran daha çok aşk var gibiydi
Bazı yerlerin kamera çekimleri hoşuma gitmedi.Çok sallamışlar...
Tobey Maguire her zamanki gibi müthişti:):)
1 Eylül 2007 tarihinde eklendi
ilk başta acayip bilg. efekti kullanmışlar ve saçmalamışlar osbornla karşılaştıklarında film sonradan biraz toparlamış sıkıcı değildi izlenmeye değer ama Spider-man 1 içlerinden en iyisi buna puan verdim 7/10
20 Mart 2005 tarihinde eklendi
x men harici bütün marvel comics uyarlamaları berbat .suçlu kaçıyor öbürü kovalıyor böyle konumu olur .tamamen klişeleşmiş bir şey .milleti de anlamıyorum aynı şeyi izleyip duruyor.
18 Nisan 2007 tarihinde eklendi
serinin 3. filmi 250 milyon dolara çekilmiş ve tam 1 milyar dolar hasılat bekleniyormuş. örümcek adamın siyah kişiliği beni de çok heyecanlandırıyor.