koala70
22 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Her Devamı niteliğindeki filmler,izleyicinin beklentilerini her zaman bir kat daha arttırmıştır.Spider Manın bu son serisi de,seyircilerin bu yaz beklediği güzel filmlerden biriydi..Fakat kural pek bozulmuyor,Spider Man 3 diğer iki bölüm kadar iyi olmuyor ve seyirci diğer iki bölüme karşın biraz hayal kırklığına uğramış oluyor.Spider Man her ne kadar fantastik türünün iyi yapmalarından olsa da,alışıla gelmiş diğer iki bölümde ki sahnelerin yine bu son seride tekrarlanması,seyircinin filme olan ilgisini doğal olarak azaltıyor.Diğer iki bölümünü izlemeyenler için film izlemeye değer aksiyon yüklü fantastik bir yapım.Fakat diğer iki bölümünü izleyenler için pek tavsiye etmiyorum.10/7
inanın aradığınız hertürlü duyguyu yaşayabileceğiniz bir film . kin , nefret , aşk , romantizm ve daha fazlası, efektleri konunun ele alınması ve oyuncuların performansı çok iyi görülmesi hatta arşive katılması gerektiğini düşündüğüm tekrar tekrar izlenebilecek bir film...
" Yolumuza ne çıkarsa çıksın, İçimizde ne fırtınalar koparsa kopsun, Her zaman seçme şansımız vardır. Bizi biz yapan verdiğimiz kararlardır. Doğru kararı vermek de yine bize bağlıdır. "
İşte " Örümcek Adam 3 " ün anlatmak istediği ve filmin özü. Benim sözlerim değil, filmin sonunda dile gelen düşünceler bunlar. Sanırım herkes belki de en önemli olan bu noktayı unutmuş, eleştirilerinde bahsetmemiş. Herşey biryana böyle bir mesajı veren film en azından saygıyı hakediyor. Hele bir çizgi roman uyarlaması ise ve fantastik bir öyküyse daha da dikkate değer. Sinema sanatında en hayran olduğum şeylerden biri gerçek üstü, fantastik öykülerin filmin bir yerlerinde gerçek dünyaya dair böyle güzel mesajlar verebilmesi.. Bu film serinin en iyisi kesinlikle. İyi ile kötünün savaşı, iyi yönlerimiz ile, bencil ve saldırgan yanımızın savaşı. Pişmanlıklar, vicdan azabı ve hesaplaşmalar. Ve en dramatik olanı ; arkadaşlık hatta dostluk ve onun uğruna yapılan fedakarlıklar. Çok şey var bu filmde. İzleyin, sığ olmadığını, sadece mükemmel efeklerden oluşmadığını göreceksiniz. Sinema sanatının görkemine tanık olun, Örümcek Adam 3ü izleyin ve içinizdeki coşkuyu serbest bırakın..
ilk filmde spidey green goblin e karşı mücadele etmişti,ikinci de ise dr octavious,sırada ne olur diye çok meraklanmıştım ama 2. filmin sonunda tekrar green goblinle karşılaşacağımız mesajı verilince hayallerim yıkılmadı deil,venom carnage ya da mysterio dan birinin olmasını çok isterdim kimbilir belkide görürüz...spider man serisinde en çok hoşlandığım şey ise az da olsa çizgi romanın havasının verilmesi,spidey nin kostümünün yırtılması,peter parker ın örümcek adam olma hakkındaki kaygıları bunlar ayrı bir hava katıyor bence...3. film yine harika olcak
örümcek çok yaşa örümcek çok yaşa seviyoz biz örümceği sevmiyenler aradan çekilsin bence . Şaka Şaka ama örümcek adam bir başka sadece kaçan suçluları kovalamıyor kendi yaşamınnda peşinden koşuyor dikkatli izlerseniz aslında sizin benim gibi bir adam hatta daha bile beter bir yaşantısı var HER ZAMAN YALNIZ, HERZAMAN ÜZGÜN, HER ZAMAN KORKUYOR, :HERZAMAN PİŞMAN, HERZAMAN İNSAN
tadında bırakılmalı lafına katılmıyorum arkadaşlar. Örümcek adam ve bu tür filmler zaten çizgi DİZİ uyarlamalarıdır. kaliteli olsun Spiderman 20 ye giderim.
Örümcek adam 3 ve ondan sonraki 17 film :) para kazanma kargısından sıyrılmış güçlü filmler olursa Çekilebildiğine çekilsinler.
Spider-man filmlerinin en önemli özelliklerinden biri kimliğini kimselerin bilmemesidir. Daha 2.filmden Spider-Man'in Peter Parker olduğunu herkes öğrendi. Ben de zannetmiyorum ki seriyi öyle uzatsınlar. Bu son film olabilir.
slm .ben herşeyden önce bir spiderman fanatiğiyim.sam raimi'nin çektiği bu iki filmi beğeniyorum beğenmesine fakat.belki biraz daha iyi olabilirdi filmler.ama olsun filmler tüm dünya tarafından beğenildi ve çokta güzel gişe yaptılar.uzatmayım bende diğer arkadaşların fikirlerine katılıyorum serinin 5.6.7. 31.çekilsin zevlede seyrederim vallahi.raimide iyi kıvırdı bu işi ayrıca.3.bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.
Ne olursa olsun nasıl olursa olsun ben bir tek şey bilirim örümcek-adam dünyada gelmiş geçmiş en düzgün ekrana yansıtılan çizgiroman kahramanıdır.İlkelerinden ödün vermeden çakilen bu filmde tüm karakterler oturmuştur.Daha iyisi olamazdı.Peter Parker ın yüz ifadelerindeki tüm duyguları seyirci yakalayabiliyor ve hiçbir şekilde anlamsızlık oluşturmuyor.Mary jane e gelince oda tatlı yüz ifadesi ve sexy vücuduyla gerçekten hikayenin es-geçilemeyecek kahramanlarındandır.Zaten hikayede anlatılan tüm olayları oyuncular oyunculuklarıyla gerçekten seyirciye kesintisiz bir şekilde aktarıyor.Bunun altında herhangi bir olumsuzluğun olmasının imkanı yoktur.İlk iki filmden sonra bu filmin tutmasının çok önemli oldugunu bu filmi yapanlar çok iyi biliyorlar.Bence üçüncü film her ikisindende kaliteli olacak.Yanlış anlamayın her birinin yeri başka ama kalite babında üçüncü film daha başarılı olacak.Bunun bir tek sebebi de yapımcı ve yönetmenlerin hırsı kabiliyeti ve teknolojinin devamlı ilerlemesidir.Umarım kendilerinin utandıracak birşey yapmazlar.
örümcek adam 1 in sinemasına gittiğimde çok iyi bir film olduğunu görmüştüm.bu nedenle 2. filmin sinemasına koşarak gittim.ama gittikten sonra kendime''boşuna koştum yaf'' dedim.film o kadar da iyi değildi.bu nedenle umudum 3. filmde inşallah güzel bir film yaparlarda 2. filmdeki gibi birhayal kırıklığına uğramam
örümcek-adam ve daha şokundan kurtulamadan ikincisini seyrettigimde o eski siyah-beyaz kara kalem çizimli kitabı tekrar içimde hissettigimdir.Tek kaygım Venom'un nasıl beyazperdeye aktarılacagı idi.onuda zaman göstericek.....(ne zaman x-men spideman'de yada spiderman x-men'de misafir olucak merak ediyorum)
bu filmin bir ve ikisini defalarca izledim ve her izlememde gerçekten çok keyif aldım umarım üçüncüsüde böyle keyif verici olur, bunu zaman gösterecek sabırsızlıkla bekliyorum...