foreverwithash
7 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Bence serinin en güzel filmi kesinlikle.Benim beklediğimden bin kat daha iyi çıktı.Ben izlerken çok büyük bir keyif aldım.Bu filmde en çok beğendiğim kişilerden biride kesinlikle James Franco'ydu.Müthiş oynuculuğu ve yakışıklılığıyla pek çok insanı büyülediğinede eminim :) .
Sinema teknolojisi gün geçtikçe gelişiyor. Çok eğlenceli ve olabildiğince gerçekçi hale geliyor. Örümcek Adam 3 belki beklentilerin biraz altında ama bence son derece eğlendirici, ilgi çekici.
filmde garibime giden tek olay sonundaki böyük savaşta örümcek adam orda canını ortaya koyarken polis ve özel harekat timinin olayı alkışlaması.sadece 10 bilemedin 20 kadar ekip var.oysa manhattında bile afgan ordusundaki asker sayısından bile fazla polis var.polisler yan gelip yatıyo gülünç olmuş.10/8 film öbür taraftan iyiydi
Arkadaşlar aramızdan biri serinin son filmi demiş bu filime ancak 2009 ya da 2010da 4.film çıkıyor.Film kötü değil.Eğer filme duygunuzu,kendinizi ve aklınızı verirseniz inanın bana bu film size göre serinin en iyi filmi olacak.Bir arkadaşımız da filme çok iyi yorum yapmış ellerine sağlık.Film kötü değil anlayacaksınız eğer bir Spider-Man hayranıysanız.
Erman Kuzu diyorki:gircikten mikemmel ütesi bi filüm olmiş ama .. dandirik olmiş desem tipige itsem belanı virsem..bu filüm dandik olmus Len Kopekk..Sülukk.Yİter yaa yiterr Hıyar Baba diyorki:...gitme o zaman gerizeklaı...