fret-2174
1 değerlendirme
6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
valla izledim film mi ve hayal kırıklıgına ugradim. oncelikle basrol oyuncu su hic yakısmiyor filme. bu kadar amator bi oyuncuyu sokaktanmı çıkarıp zor oyna demişler bilmiyorum. ben çizgi romanını ve çizgi filmini bildiğim hayranı oldugum bir kahramanın bu filmle aşşaalanmasına dayanamadım. çekim berbat . oyuncular uyumsuz. Tobey Maguire yerine orumcek adam rolune james fronco oynasa filmi kurtarır bence. venom kostumu olmamış bikere. peter daki şekliyle diğer çocuktaki şekli bu kadar değişmemeli. organik bir canlıyı plastik gibi gosteremezsin. izlerken acaba komedi filmine mi geldim dedim. bu kadar guleceğimi tahmin etmemiştim. film yapımcıları çocukları çeke bilmek için filmi harcamışlar. bi çok amatorce çekim hatası vardı. gerçekçilikten çok uzaktı. bilmiyorum belkide ben 1. ve 2. saçmalıklarından kurtulunur ve bu filmi bi baş yapıt yaparlar diye dusundugumden bu yargıya vardım. kesinlikle hayal kırıklığına uğradım diye bilirim :((
yaa ben film'i çok merak ediodum.çizgi filmlerini izleyerek büyüdüm ve hatta yeni jenerasyon çizgi filmlerini bile izliyorum çok severim spiderman'ı.ama 3 filmin diğer ilk 2si gibi olmadığını gördüm.bölee bi türdeki bi filmde olmayak derecede çok romantizm vardı.çok uzun tutmuşlar ve bu biyerden sonra sıkıcı oldu.filmin ne kurgusuna ne görüntüsüne nede oyuncu performansına diyebileceğim bişi yok gerçekten ii ama bu romantizm olayı beni biraz sıktı açıkçası...o yüzden -puanların hepsi romantizmin olması gerekenden fazla tutulmasından gelio..yinede izlemenizi acayip tavsiye ediyorum ;)
arkadaş beklentilerinizi boşa çıkarmak istemem ama flimin 1 ve 2 den aşağı kalır bi yanı yok konu neredeyse aynı sayılır gene kötülere karşı bizim örümcekçik ama diğer flimlerine nazaran senaryosu biraz daha iyi ve komik olaylar deiğerlerine nazaran daha fazla sonunçta spider man ne denilebilinirki 8/10
Öncelikle film harikaydı... Oyuncular zaten düğnya çapıundalar herpsi işini başarı ile yapmışlar... Tebrik ederim... Spider Man 4'ü 4 göz ile bekliyoruz
bugün izledim süper bi film olmuş yaa (sadece aradan sonra ki bi 10dk. türk filmi gibi olmuş) ama film in devamı o sahneyi unutturuyo herkese tavsiye ederim
Filmi bugün izledim.Bazı sahneleri o kadar saçma ve o kadar gülünç olmuş ki...Resmen zorlamışlar filmi,bandolarla şehrin altın anahtarını verme gibi sahneler filmi nasıl uzatır ve saçma hale getiririz düşüncesinin resmi olmuş..Ben ve arkadaşlarım hayal kırıklığına uğrayarak çıktık.Çok iyi çekilmiş özen gösterilmiş sahneleri olsa da geneli kötüydü.Bence paranıza yazık,bırakın bir televizyon kanalı alsın,yayınlasın,evinizde rahat rahat seyredin....
yüzü şişmiş spiderman, dram dozu en çok gerekli olduğu filmde düşürülmüş, aksiyon sahneleri yetersiz ve fazla çizgi film tadında. Ayrıca 3 tane düşmana bu kadar karmaşaya ne gerek varmış onu da anlamadım...çok yüksek beklentilerimizi boşa çıkarsada, tek bir film olarak ele alırsak izlenilebilinir kıvamda..
bence film insanlarin elindeki gucun sonuclarini gostermsi acisinda guzel ve gorsel efektler acisindan da iyi!!fakat filmde bence elle tutulacak pek kayda deger bir sey yok!seyirciyi pek tatmin etmiyor!ve filmin 2 saatten fazla uzun olmasida ayrica bir sikicilk katiyor cogu zaman!!
Ne umdum ne buldum... Ekşın bekliyoduk biz kardeş sonuçta örümcek adam bu :) Fakat adamlar gayet "slow" bir film yapmışlar. Aşk olayını fazlaca abartıp baymışlar. Filmin sonunda da "ne olursa olsun arkadaşız biz kankaa canımı yee" olayıyla bitirmişler.
Örümcek adamın düşmanları çok zayıf karakterler. Garibanların ekranda göründüğü sahneler bile sayılı diyecem neredeyse.
Hasılı kelam ekşın yok filmde yada en azından benim beklediğim kadar... Film sonunda keşke bunun yerine bir aşk filmine gitseydimde en azından etkilenip iki damla düşürseydim demedim değil hani :))
Film gercekten bende hayal kırıklığı yarattı. Hiç beklediğim kadar aksiyon vs. olmadı Ne varsa sadece fragmanında var filmde artı bişey yok Fragmanı izlemek yetermiş boşuna 2 buçuk saatim gitti