son zamanlarda gördüğüm en berbat film,marvel comics lerine hiç yakışmayan bir film,ben affleckli daredevil ve jeniffer garner lı elektra bile bunun yanında şaheserdi,x-men le hiç kıyaslamıyorum bile,3 saatlik çin işkencesinden beter bir film,
bence tek kelimeyle mükemmeldi bana göre serinin en iyisi olmuş tobey müthiş oynamış ...özellikle yaptığı intikam olaylarındaki oyunculuğu harikaydı..bundan sonraki yapımlarda olmıyacağı büyük şanssızlık tobey siz bir örümcek adam düşümiyorum venom u ise çok güzel çizmişler her şeyiyle en iyi serisiydi bence
ya tum olumsuz eleştirilere tapki olarak +10 werdım ya bu fılm harıkaydı begenmeyenlerin zevksiz oldugunu düşünüyorum aslına bakılırsa dedıgınız gıbı hoş olmayan bı bılm olsaydı izlenme sayıları bu kadar olmazdıı
Arkadaşlar aramızdan biri serinin son filmi demiş bu filime ancak 2009 ya da 2010da 4.film çıkıyor.Film kötü değil.Eğer filme duygunuzu,kendinizi ve aklınızı verirseniz inanın bana bu film size göre serinin en iyi filmi olacak.Bir arkadaşımız da filme çok iyi yorum yapmış ellerine sağlık.Film kötü değil anlayacaksınız eğer bir Spider-Man hayranıysanız.
çok fazla beğenmeyen var ama bence serinin en iyi filmi denebilecek bir film ben konusunu ayrı akıcılığını ayrı görsel efektlerini ayrı sevdim sony tobeyle 4. filmi çekmeliydi