Mumya Evi
3,6

iso-nelly
iso-nelly

5 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bence çok gzl bi film.izlerken çok ii vakit geçireceğinize eminim.çok heyecanlı ve filmin finali çok ii gerçekten izlenmeli 10/10
hozzot
hozzot

22 Haziran 2009 tarihinde eklendi
bu tarz flimler çok çıkar ama bence en iyisi bu

2 kardeşin psikolejil saplantıların çocukluk zamanlarındaki anne baba yaklaşımı ama önemli olan nasıl dünyaya geldikleri.

fevkalade

paris hilton döktürmüş bu arada :)

ölümü çok hoş :P
toblerone91
toblerone91

9 Ocak 2006 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi korku -gerilim filmlerinden biri.heyecan hiç kesilmiyor.wade in mumyalastığı sahne harika.108.
carmit-b
carmit-b

29 Haziran 2006 tarihinde eklendi
gayet güzel bir film ben aslında başta hiç izlemeye yanaşmıyordum paris hilton yakışmamıştır die sonradan arkadaşım tavsiye etti şimdi en beğendiğim filmer arasında
vietnam88
vietnam88

12 Şubat 2008 tarihinde eklendi
öncelikle süper bir film olmuş.o gençlerin arasında bağlar öğlesine güçlüki,filmde tek başlarına kaldıkları an o sadist heykel traşın son bal mumu yapıtı oldukları andır.yani bence izlenmeli.
iw3rs0n1985
iw3rs0n1985

12 Mart 2007 tarihinde eklendi
şu kadarını söliyim. sıradan bir konusu olmasına rağmen.. güzel işlemişler. kaliteli bir film bence. tavsiye ederim.
nehir8696
nehir8696

29 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en gerçek korku filmiydi.olabilecek türden bi olay çünkü.çok korkunç değildi ama gerçekçiydi bu yüzden çok güzel bazı korku filmleri gibi hayal sınırlarını zorlamıyor:)çok ii bi iş çıkarmışlar
sinemazist
sinemazist

5 Ocak 2006 tarihinde eklendi
yaratıcı bir senaryo iyi yönetmen iyi oyuncular orjinal sahneler tek sorun ucuz olması bazı seylerden kacmıslar buna rağmen yinede müthis
mumya-evi-94
mumya-evi-94

5 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Belki izlediğim en iyi korku filmiydi.Ben şahsen çok beğendim.Bu filmi mutlaka izleyin.
aleweylem
aleweylem

10 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Çok harika bir film değildi ama kötü de denilemez hatta bazı sahneleri çok başarılıydı...
roxy-quik
roxy-quik

14 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
İzlerken geren bir film ancak çok da fazla kan var.İnsan belli bir yerden sonra yeter demeye başlıyor.
yakutork
yakutork

13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bence hiç başarılı bir film değil hatta paris hilton bu filmdeki ölüm sahnesi yüzünden en başarısız ölüm ödülünü almıştı:)ben sadece elisha cuthbert olduğu için izledim eğer elisha hayranıysanız izleyin yoksa izlenmeye değcek bi özelliği yok elishadan başka:)
kaganpinar
kaganpinar

30 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Alıştığımız korku filmleri gibi araştırma merakı yüksek gençlerin olduğu bir film. Gerilim yönünden oldukça iyi. Bence izlenmeye değer 8/10
smy13
smy13

1 Şubat 2007 tarihinde eklendi
mükemmel bi film izlenmeye kesinlikle değer :)
rsparrow
rsparrow

28 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
izledigim gerilim filmlerinin basında gelen bır fılm korku sevenlere tavsiye ederim cok mukemmel