The-Erinch
24 Haziran 2005 tarihinde eklendi
KONUSU itibarile çok farklı..yanim şaşırtıcı ve çoğu sahnenin tüm detaylarıyla gösterilmeside farklı bir hava vermiş filme(cinayet sahneleri) ...seneryoyu ve akıcılığını beğendim...izlenir yani! sıkılmazssınız...!
İzlediğim En Mantıklı Korku Filmlerinden Bir Tanesidi Elisha Cutchbert Manyak Oynamış Bu Rolünü Ve Film Abartıya Kaçmamış Normalde Böyle Fİlmleri Sevmem Ama Bunu Sevdim 10/10
film gerçekten çok güzeldi tabii aynı zmnda güzel olan chad'di.açıkçası ben çok beğendm ama ndn 18 yaşından küçükler izleyemio anlamadm bence o kadar da korkunç bi tarafı yoktu çocuklar için üzüldm...
bence gayet hoş ve sürükleyici bir filmdi yine insan yapısının nasıl bir hal alabildiğini gösteriyor(hostel,saw) kasaba da bir sürü insanın yaşadığı nı farzedip esasında hepsinin birer mumya olduğu gerçeği hakikaten insanın kafasında karamsar bir hava yaratıyor, değişik bir senaryo, paris hiltona da değinmek isterim paran varsa yeteneğin yoksa da eğer her işe el atabilirsin kardeşim bu kadar basit olay(çok profesyonel bir iş olsa da ne yazık ki bu geçerli bir durum) ama oyunculuk adına paris hiltonu yalnız bırakmayan bir kaç deneyimsiz arkadaş ta vardı, zannederim onu da paris hilton ayarlamıştır parasıyla, filmde tecrübesiz olup pek göze batmıyım diye:) gençlik filmi sevenler ve de değişik bir gerilim yaşamak isteyen arkadaşlara önerilir 10/6
pek korktuumu söyliyemicem bnce bazı iğrenç sahneler ve katilin kurbanları ödlürmeye çalışmları/kurbanların kaçması fln fln sayesinde korku vermeye çalışmış film ve pek başarılı olamamış.ama hikaye güzledi ve paris hiltonu seyretmek de ayrı bi zevk :9
mumya evi çok güzel bir korku filmi sonu birazcık abartı ama yinede geriyor ve merak duygusu uyandırıyor ben çok beyendim keyif alarak izledim yani gerildim :)
parıs hılton dışında tüm oyuncular harikaydı. sahneler super gerdi 10 üzerinden 10 alacak inanılmaz bir gerilimdi parmak kopma sahnesi izlerken herkesi yerinden kaldırdı:)