Mumya Evi
3,6

JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

4 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Filmde birkaç sahne dışında pef bi yenilik yok.Cuthbert’in parmağının kesildiği sahne oldukça etkileyici,mekan ve dekorlarda güzel tasarlanmış Brian Van Holt ise döktürüyo 6/10
erentos
erentos

26 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
çok güzel ve orjinal bir filmdi.ben çok beğenerek ve gözümü kırpmadan izlemiştim.siz de mutlaka izleyin...
miroozkan87
miroozkan87

30 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Cd'ye verdiğim paraya mı yanayim,izlediğim süre içerisinde geçen zamana mı yanayim,elisha cutberth'in parmağının kesilmesine mi yanayim,2 saatlik bir korku filmi içerisinde paris hilton 'un göğüslerini göremediğime mi yanayım....Offff kötü bir film şimdi film hakkında yazı yazarken bile sinirleniyorum..!
Aware
Aware

11 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Film kendi gerçekleri üzerinde düşünüldüğünde pek de mantık hatası içermiyo denebilir.Özellikle filmin en son sahnesi çok hoş..Çok abartılı beklentiler içerisinde olmadan izlendiğinde güzel vakit geçirilebilcek iyi bir korku gerilim filmi.
bestella
bestella

12 Ocak 2007 tarihinde eklendi
herkese tavsiye ederim.
angelusra-b
angelusra-b

13 Ocak 2008 tarihinde eklendi
film güzeldi..bence devam filmide olmalı..
ekinnn
ekinnn

11 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Kötü bir film diyemem,hiç de sıkıcı diil,senaryo da değşk olmuş,ii yani,bence izlenebilir. (kızlar bu arada Chad Micheal Murray’a dikkat diorm :) ) (beyler sizi de unutmamşlar,buyrun size de Elisha Cuthbert :) )
mertsensari
mertsensari

22 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
yemin ederim bu filmi ben de yaparım aynısını. bana para verin,gideyim elisha yı koyayım paris zaten cepte iki de fit vücutlu genç delikanlı alsana film.puanlama yapan arkadaşlar ben anlamadım acaba ben yanlış film mi izledim.devri kapandı artık bu tarz filmlerin. 80 lerin sonunda kalktı hemde.eğer izlemediyseniz bundan sonra da izlemyerek yaşayın
layd-seda
layd-seda

4 Ocak 2006 tarihinde eklendi
inanılmaz gerilimli.bayıldım.şimdiye kadar izledğim üzerinde en çok uğraşılan film.güzel olmuş.kızın parmağının kesildiği,aynadan katilin görünüşü gerçekten muhteşem sahneler.!!!!
Nuri Kurt
Nuri Kurt

13 Ocak 2006 tarihinde eklendi
gerçekden çol güzel bir flim olmuş elisha istetigi baş rolü bulmuş ama brian van holt hakkınıda yememek lazım harika stil yapmış bence milleti güzel dogradı
raimonf1
raimonf1

20 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
İlk başlarda klasik gençlik korku filmlerinden biri olduğunu düşünmüştüm ama filme gittiğimde elisha'nın muhteşem performansı ve eşsiz güzelliğiyle bütünleşen görsel efektler ve gerilim dolu sahneler beni acayip etkiledi bence kesinlikle seyredilmesi gereken eğlenceli ve gerilim dolu bir film.Herkese tavsiye ederim.
rt102
rt102

21 Mart 2007 tarihinde eklendi
arkadaslar vakit ayırıp izlemeye değmez sadece 1-2 sahne eehh ddedirtiyor
Özgür Çelen
Özgür Çelen

1 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Bnce güzel bir film,bazı sahnelerinde özellikle aniden yerinizden kalkıyosunuz konusu çok güzeldi oyunculuklar (paris hilton) hariç iyiydi
lusargon

bence film 10/8
reltih
reltih

12 Mart 2006 tarihinde eklendi
Bence gayet güzel bir film olmuş.Elishanın olduğu film güzel olmaz mı hiç.Kesinlikle ,izleyin derim.