Mumya Evi
3,6

gizemdoven
gizemdoven

14 Ocak 2006 tarihinde eklendi
kesinlikle harika bi filmdi insana büyük zevk werio we filme en büyük tadı weren chad di asi,korkusuz ve cesur nick karakteri ona çok yakışmış filmde chad de harikaydı
emine353544
emine353544

30 Nisan 2007 tarihinde eklendi
izlediğim bir diğer filmde mumya evidir süper oyuncu kadrosuyla heyecanlı bir filmdi.sakın kaçırmayın derim
blake1978
blake1978

31 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Herkes o kadar kötüledikten sonra minimum beklenti ile izledğim filmi kötü buldum demek büyük haksızlık olur. Eksikleri hataları bir yana zaman zaman oldukça başarılı bir gerilim yaratılmuş doğrusu. Türü sevenlerin sıkılmadan izleyecekleri bir yapım..
cansuusnac87
cansuusnac87

4 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Filmi bugün seyrettim.Etkisinde kalınacak kadar iyi bir korku filmi olmamış.Ama yine de konusunu (başları ne kadar klasik de olsa) özgün bulduğumu söyleyebilirim.Mumyalar çok güzeldi:) Yani makyaj,dekor fln gayet iyiydi.Oyuncular iyiydi.Onun dışında yine tahmin edilen kişilerin kurtulması,diğerlerinin ölmesi...
pini-2
pini-2

3 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Bu kadar dalga geçildikten sonra "kamp yapmaya giden bir grup genç" konulu korku filmlerinden vazgeçip daha orijinal filmler yapılır diye düşünmüştüm. Daha filmi izlemedim, sadece konusunu bildiğim için onun hakkında yapıyorum yorumumu ama Paris Hilton... Bilmiyorum...
varisler3
varisler3

6 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Bence çok iyi olmasada güzel bir korku filmi doğru insanı yerinden oynatacak sahneler yok ama yinede en azından insanın içini ürperten sahneler var. (paris hiltonun kafasına boru geçmesi o şeker gibi tatlı kızın parmağının kopması gibi) özellikle filmi elisha cuthbert için seyrettim diyebilirim ama seyredilecek bir film herkese tavsiye ederim.
medjai78
medjai78

19 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
bir korku filmi için gerçekten son zamanlarda bulunabilecek çok güzel bir hikaye , gerisi yönetmene kalmış . filme gelince aşırı bir korku yok ama izlenebilir.
Hüseyin Bektaş
Hüseyin Bektaş

10 Ocak 2008 tarihinde eklendi
filmin ilk 40 dakikası çok sıkıcı, fakat geri kalan kısmı gayet güzeldi. filmin sonunu güzel bağlamışlar, bazı filmlerde karşılaştığımız türden bir final olmuş ama genede güzel.8/10
ahcako
ahcako

9 Ocak 2007 tarihinde eklendi
güzel bi film tavsiye ederim izlenilebilir.Filmin en güzel yanı da elisha nın olması.
bskbskbsk
bskbskbsk

28 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
İzLediqim en iyi korku fiLmiydi herşey çok qzL pLanLanmıştı kesinLikLe izLeyinn!!
baltazar11
baltazar11

22 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Tek cümle, son derece anlamsız ve kötü bir film.
priest-judas
priest-judas

24 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
paris hiltonun öldüğü sahne (zaferle gülümsememe sebep olduğu için) dışında gayet vasat bir film. hadi biz kaçalım biri bizi kovalasın olayları. ve gelenek bozulmamış filmde parisi öldürüvermişler hemen saolsunlar (aptal ve sarışın kızlar önce ölür). başrloldeki ablamız da sarışın ama bak hemen öldürmüşlermi :D fark var
marrynoss
marrynoss

26 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Yeni izledim filmi..bazı klişeler olsa da çok güzel detaylar vardı..sağlam gerdi :):) tavsiye ederim türünün meraklılarına...
buzutku
buzutku

9 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Şimdi izledim yorum yazayım dedim ;) ilk yorumum Elisha Cuthbert 'e aşık oldum. 2. si film hoştu yani zaten korku sevmem basit geliyor bu da basitti ama gerilim fena değil. Birde merak ettigim böyle birşey başıma gelse sanırım vantilatör kayışı icin adamın evine gitmem :) 40 lıgı alırım
eggy13
eggy13

22 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
izlenebilir bir film eğer böyle filmleri seviyorsanız gerilim gençlik gibi zaman geçirmek için izlenilebilir tabiki filmden çok fazla birşey beklememek gerekli