beğenmeyen izleyicilerin neden beğenmediğini pek anlayamadım açıkçası,bence gerilim türünün özellikle son zamanlardaki en iyi örneklerinden biriydi,konusu değişik,oyuncuları genç olmasına rağmen iyi sayılabilecek,ve çok hoş sahneler barındıran bi yapımdı.filmde kimsenin kimseyi kesip biçmesi falan yok,bu tarz yorumları da anlayamadım.doğrusunuz son dönem tüm gerilim filmlerinde sapıklar milleti kesip geçiyo ama bu filmde böyle değil,konusu gayet hoştu bence.izlenmesi gereken bi film diye düşünüyorum.
bende filmi ön yargıyla aldım ama sonra film için ön yargılı olduğuma üzüldüm.güzel bir korku-gerilim filmi olmuş.özellikle elisha cuthbert ile paris hilton filme güzellikleriyle ayrı bir tat katmışlar.korku-gerilim türü filmleri seviyorsanız ve de elisha cuthbert i seviyorsanız sevilmicek biri değil kesinlikle izleyin.filmin sonunu çok iyi bağlamışlar.yalnız kafama bir şey takıldı o kamyonetin şöförü olan adam o katil heriflerin kardeşiymiş peki niye onu da yakalamadılar.neyse size iyi seyirler.7/10
Filmin konusu tanıdık gelse de film güzeldi. Birincisi film de görsel efektler harika o mumya evi ve insanlar son derece harika.. İkincisi filmdeki bütün oyuncular harika oynamış özellikle Nick rolündeki karakter...İzleyin kaçırmayın derim..
Filmde birkaç sahne dışında pef bi yenilik yok.Cuthbert’in parmağının kesildiği sahne oldukça etkileyici,mekan ve dekorlarda güzel tasarlanmış Brian Van Holt ise döktürüyo 6/10
bu fılmın konusu benı cok etkıledı bıraz sıradısı oyunculuk gecısler heyecan ve gerılım bır an olsun dusmuyor sıddetle tavsıye ederım paroyaklastırıyor bu fılm adamı :)
...Ispanyol asilli yonetmen Jaume Collet- Serra ilk yonetmenlik denemesinde eli yuzu duzgun, sonuna kadar ilgiyle izlenen bir is cikarmis. Ozellikle 1974 yilindan baslayan hikayenin acilis sekansi, kadrajlarindan renk kullanimina kadar hem hikayeye cok iyi bir giris yapmis, hem de Serra'nin ne kadar iyi bir iscilik cikardigini ortaya koyuyor. Klasik olarak kasinan, merakli ve sarsak karakterlerin bir an once ortadan kaldirildigi, zekasini az cok ortaya koymaya calisanlarin ise hayatta kaldigi siradan bir korku- gerilim denemesi olarak gorulebilir belki "House of Wax". Ancak bir yonetmen olarak Serra'nin temiz isciligi, gerilim sahnelerini hakkiyla yerine getirmesi ve sertlikten hic kacinmayan siddet dolu kanli sahneleriyle rahatlikla sinir bozucu olabiliyor yer yer film. Zamanla cok kalici olmayabilir belki ancak yine de surukleyici, kendini sonuna kadar izlettiren turunun basarili bir ornegi...(6/10)
gerçekten bu filme nasıl kötü diyebiliyorlar anlamıyorum yani her sanhesiyle insanı gern bir film..tamam,belki başları pek hareketli olmayabilir ama ikinci yarıda adrenalin neredeyse doruk noktaya ulaşıyor!!!güzel bir sonla biten ve bu türden hoşlanan herkese tavsiye edebileceğim bir film.
İlk yarısında bol bol saçmalık izlediğimiz ikinci yarıda aksiyon olsun torba dolsun mantığını yudumladığımız bir şeye benzemeyen çöp kutusuna atılması gereken bir film mumyacı paris pardon mumya evi 10/1
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.