michael-corleone
3 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
filmi izlerken sanki mortal combattan sinlenmişler gibi geldi ki kesin öle ama bu bi şeyi değiştirmez.yani can sıkıntısında vakit geçirmek için ideal film.filmde ilgi çekici olsun diye kızları daha ön plana çıkarmışlar.o olmamış.
Ben açıkçası çok fazla bilgisayarda strateji ve martial oyunlarını sevmem, ancak zaman zaman arkadaşlarla oynarım DOA bir iki kez oynadım ancak Hollywood bu tarz oyunları son zamanlarda alıp filmlerini yapmaya başladı (senaryo bulmakta zorluk çeken Hollywood ya işi çizgi romanlara ya da bu tarz strateji oyunlarına vermeye başladı). Sonuç her zaman benim için aynı fiyasko artı fiyasko, saçma sapan bir film olmuş yine sadece beş tane güzel ve seksi (!?) kızları bulmuşlar bunlar bilumum bir sürü Japon ve/veya Uzakdoğulu dövüştürüyorlar, tabii her bu tarz filmde olduğu gibi yine fersah fersah mantık hataları mevcut, hayır Hollywood'daki yapımcılar bu tarz mantık hatalarını çok mu arıyorlar anlamak mümkün değil.
yorumları okuduktan sonra beynimden vurulmuşa döndüm.Bu film rezalet ötesi ve filme 9 puan veren var.Tamam herkesin zevki kendine ama göz var nizam var yapmayın ya 2 3 salak kız koymuşlar oraya iyi diyorsunuz.Bu bizim ülkemizde olunca da vay efendim rezalet filmmiş.. Sinemayı yürekten sevenler filmden uzak dursun 1/10
ölü ya da diri eğlenceli saatler geçirmek için birebir...Özellikle Holly Valance ın tadına doyulmaz bir performansı var.Charlie nin melekleri vari bir film gerçekten bunu kabul ediyorum ama bir video oyunu olması ve ona sadık kalması açısından oldukça başarılı...Keyifli bir film sonuçta ve izlerken sizi eğlendirmeyide başarıyor.izleyin derim...
oyunlardan uyarlanan filmleri çok doğru bulmuyorum ama yine de bence çok ta farklı gibi durmuyo...yani bana konusu diğer filmlerden anımsatma yaşattı ...izlememe rağmen ...
başlangıç süper.izlerkende zevk veren ve sıkmayan bir film.ama şu sonlar beni çileden çıkarıyor.acaba ne olacak sonunda...yani o kadar askere karşı ne yapacaklar?hadi diyelim yendiler, sonra oradamı yaşayacaklar?ya yenemezlerse o zaman ne olacak?
Tamamıyla video oyununa dayalı bir film çıktı karşımıza. Filmde ölüp ölüp dirilmiyorsunuz ama kızlara gerçekten ölüyorsunuz. 4 süper girl. Ama benim harika performans çıkaran favorim Christie ( holly vallance ) idi. Seni seviyorum Holly... 10/8.
Filmi izledikten sonra buradaki yorumları okudum fakat yorumlarla örtüşmediğini düşünüyorum... filmin açıklamasında video oyunu demişler zaten neden vasat bir olacakmış anlamıyorum herkezin zevki başkadır ben filmi izlerken çok eğlendim piyasada bir sürü absürd film var onlara süper film diye veriyorlar.... konuyu özetlemem gerekirse film eğlenceli sıkmıyor izlerken insanı aksiyon severler kaçırmasın derim ben 10/8