orkunkom-18
21 Şubat 2007 tarihinde eklendi
yaw yapmadılar ki hala tekkenin filminide izliyek ağız tadıyla mortal kobbat street fighert DOA geç bunları yaw giriş güselde konuyu anlatmadan kötü adamı öldürüyolar seyirci daha ona bi kin beslemeden neyine öldürüsün sen kötü adamı tadı tuzu yoq tu filmin açıkcası dövüş sahneleeri güsel sayılır da bayan dövüşü i,zlemek istiyenlerin ilgisine deyip çekiliyorum aradan
İlk olarak belirtmek istedigim filmi begenmedim.10/6Film de dikkatimi çeken saçma bir sahne vardı ve buna bayağı güldüm bahsettigim sahnede genç bir adam elindeki mini fotoğraf makinasıyla bazı kağıtların fotoğrafını çekiyordu sanırım havuz kenarı yada deniz kıyısı gibi bir yerdeydi, neyse asıl önemli olan adamın elinde ki fotoğraf makinası olarak gösterilen şeyin aslında benimde kullanmakta olduğum Sony NW-E505 model MP3 player olması... :) :)
film bence hoş olmuş. özellikle holly va.'i izlerken büyülendim. bu kadar mı güzellik olur bi insanda vay be. oyun tarzı uygulamalar da var filmde mesela kan ibareleri, k.o gibi şeyler iyi olmuş. izlenmesi gerekir. mükemmel değil ama iyi bi film. holly için bu film izlenir. bu güzellik off off. izleyin görün :) şimdi sırada tekken var.
Tekken Serilerinden Sonra Gördüğüm En kaliteli Dövüş Oyunu idi "Dead Or Alive" Filminin Yapılması beni heyecanlardırdı.Ama umarım Street Fighter a benzemes sonu,. Bekleyip Göreceğiz???