Ölü ya da Diri
3,1

orkunkom-18
orkunkom-18

21 Şubat 2007 tarihinde eklendi
yaw yapmadılar ki hala tekkenin filminide izliyek ağız tadıyla mortal kobbat street fighert DOA geç bunları yaw giriş güselde konuyu anlatmadan kötü adamı öldürüyolar seyirci daha ona bi kin beslemeden neyine öldürüsün sen kötü adamı tadı tuzu yoq tu filmin açıkcası dövüş sahneleeri güsel sayılır da bayan dövüşü i,zlemek istiyenlerin ilgisine deyip çekiliyorum aradan
timsah8342
timsah8342

1 Mart 2009 tarihinde eklendi
tek kelimeyle sinemaya hakaret 110
BOSS-2
BOSS-2

5 Eylül 2007 tarihinde eklendi
İlk olarak belirtmek istedigim filmi begenmedim.10/6Film de dikkatimi çeken saçma bir sahne vardı ve buna bayağı güldüm bahsettigim sahnede genç bir adam elindeki mini fotoğraf makinasıyla bazı kağıtların fotoğrafını çekiyordu sanırım havuz kenarı yada deniz kıyısı gibi bir yerdeydi, neyse asıl önemli olan adamın elinde ki fotoğraf makinası olarak gösterilen şeyin aslında benimde kullanmakta olduğum Sony NW-E505 model MP3 player olması... :) :)
doom3-ms
doom3-ms

7 Ekim 2006 tarihinde eklendi
film bence hoş olmuş. özellikle holly va.'i izlerken büyülendim. bu kadar mı güzellik olur bi insanda vay be. oyun tarzı uygulamalar da var filmde mesela kan ibareleri, k.o gibi şeyler iyi olmuş. izlenmesi gerekir. mükemmel değil ama iyi bi film. holly için bu film izlenir. bu güzellik off off. izleyin görün :)
şimdi sırada tekken var.
nuft
nuft

24 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Süper bir film. İzlemeyenler çok şey kaybetmiş olurlar. Şimdiye kadar izlediğim en iyi kadın dövüşçülerdi...
toblerone91
toblerone91

1 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bayıldım.bir flim bu kadar mı güzel ve abartılı olur.özellikle espiriler çok güzel.aksiyon dorukta.sakın kaçırmayın.
aa-dundar
aa-dundar

30 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Bu para bolsa falan değil paran olmasada mutlaka izlemeniz gereken bir film. Ayrıca senaryo değişik ve güzel bir film.
freemanaydin
freemanaydin

6 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Tekken Serilerinden Sonra Gördüğüm En kaliteli Dövüş Oyunu idi "Dead Or Alive" Filminin Yapılması beni heyecanlardırdı.Ama umarım Street Fighter a benzemes sonu,. Bekleyip Göreceğiz???
kingst
kingst

27 Eylül 2006 tarihinde eklendi
çizgi film gibi bi film.
erdam-73
erdam-73

8 Ocak 2007 tarihinde eklendi
izlemeye değer bi film.. ilginç!!
adones85
adones85

29 Kasım 2006 tarihinde eklendi
gerçekten hem güzel bir flim hemde ele alınan konu bence perfect bir flim......
ahgonline
ahgonline

22 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Bence çok dandik bir film. Hatunlar güzel ama onlar için bile izlemeye katlanmak zor oldu. Anca video oyunundan önce demo die gösterilir bu film.
c-g-d-m-94
c-g-d-m-94

18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
süper bi filmdi filmde kullanılan teknolojiye bayıldım
tarikakay-26
tarikakay-26

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
filim izlenmeye değer aksiyon dolu sahseler sizi beklior.dövüş sahnelerine bayıldım,iyi seyirler10/8
sinema
1 ziyaretçi