Ölü ya da Diri
3,1

aytac-001
aytac-001

13 Haziran 2013 tarihinde eklendi
ben en az 4-5 defa izledim sıkılmıyorum evet senaryo açsından kısıtlı ama bir dövüş oyunun filmiydi ben beğendim aksiyon hareketle kızlar sonu falan =) izlenmeli bence
topak1983
topak1983

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
fılm de güzel kızlar olmasa açıkcası bıraz abrtı olmus yınede ızlenebılır fena değil
sasili
sasili

15 Şubat 2010 tarihinde eklendi
film kotü ama oyuncu seçimi gerçekten iyi.
lalenuryenici
lalenuryenici

23 Eylül 2006 tarihinde eklendi
oyunlardan uyarlanan filmleri çok doğru bulmuyorum ama yine de bence çok ta farklı gibi durmuyo...yani bana konusu diğer filmlerden anımsatma yaşattı ...izlememe rağmen ...
orkunkom-18
orkunkom-18

21 Şubat 2007 tarihinde eklendi
yaw yapmadılar ki hala tekkenin filminide izliyek ağız tadıyla mortal kobbat street fighert DOA geç bunları yaw giriş güselde konuyu anlatmadan kötü adamı öldürüyolar seyirci daha ona bi kin beslemeden neyine öldürüsün sen kötü adamı tadı tuzu yoq tu filmin açıkcası dövüş sahneleeri güsel sayılır da bayan dövüşü i,zlemek istiyenlerin ilgisine deyip çekiliyorum aradan
kodinxxx
kodinxxx

18 Eylül 2006 tarihinde eklendi
devon aoki suç şehri filminde milleti biçen hatun kendisine o sahnelerden dolayı sonsuz bir saygı duyuyoruz sin city deki performansı gördüğümde hatırı sayılır bir vay be çekmiştim bence geleceğin ikonlarından olacak ama ne ikonu olur bilemem filme gelince rüya fabrikasından şu gün şu saatte çıkmış taze bir ekmek bir ekmeğin ömrü ne kadarsa bu filminde o kadar evde izlediğime iyi etmişim