Ölü ya da Diri
3,1

Ilknur K
Ilknur K

11 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Film eğlenceli. Güzel kızların dövüş sahnesini izlemekte bir o kadar zevkli. Eğlencelik bir film.
rradikall
rradikall

23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
ha birşey daha filmde kan olmaması yada morluk falan çok büyük bir eksi tabi bu film için.herhalde hatunlara çok para verince kan efektlerini yapacak donanımı alacak paraları kalmadı :))
rudeonerudeone
rudeonerudeone

27 Mart 2008 tarihinde eklendi
kaliteli bir seyirlik olmadığı kesin gibi ama allah için beni eğlendiren ve yaratıcı çekilmiş dövüş sahneleri de vardı filmde.zaten bu tarz filmler sinemada değil de evde televizyonda öylesine izlense daha uygun olur,sinemada izleyenlerin boşuna bu filme geldiklerini düşünmeleri oldukça normal.güzel kızlar ve ortamlarla dikkat çekmeye çalıştığı doğru ama bir nebze başardığı da söylenebilir yani.
cougarcop
cougarcop

8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
sinemanın sadece sanat olması gerektiğine inanıyorsanız direk geçiniz filmi.ama sinemanın bazen eğlence ve seyir zevki olabileceğine inanıyprsanız tam seyirlik. güzel kızlar, egzotik ortamlar, bol aksiyon, bol efekt ve dövüş sanatlarının bolca sergilendiği konusunu umursamadığınız ama sizi eğlendiren dinlendiren bir film. 7/10
michael-corleone
michael-corleone

3 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
filmi izlerken sanki mortal combattan sinlenmişler gibi geldi ki kesin öle ama bu bi şeyi değiştirmez.yani can sıkıntısında vakit geçirmek için ideal film.filmde ilgi çekici olsun diye kızları daha ön plana çıkarmışlar.o olmamış.
Actor-Ums
Actor-Ums

16 Eylül 2007 tarihinde eklendi
ben daha çok charlie nin melklerine benzettim aksiyon yönünden.. sadece izlerken sıkılmadığım ve bazı yerlerde heyecanlandığım için 7 puan
BOSS-2
BOSS-2

5 Eylül 2007 tarihinde eklendi
İlk olarak belirtmek istedigim filmi begenmedim.10/6Film de dikkatimi çeken saçma bir sahne vardı ve buna bayağı güldüm bahsettigim sahnede genç bir adam elindeki mini fotoğraf makinasıyla bazı kağıtların fotoğrafını çekiyordu sanırım havuz kenarı yada deniz kıyısı gibi bir yerdeydi, neyse asıl önemli olan adamın elinde ki fotoğraf makinası olarak gösterilen şeyin aslında benimde kullanmakta olduğum Sony NW-E505 model MP3 player olması... :) :)
erdam-73
erdam-73

8 Ocak 2007 tarihinde eklendi
izlemeye değer bi film.. ilginç!!
sinema
1 ziyaretçi