muro
23 Ocak 2008 tarihinde eklendi
her film sanatsal olacak diye bi kaide yok.bu film de eğlence amaçlı izlenebilir.plaj güneş güzel kızlar izlenmeye değer bi fil.voleybol sahnesini beğendim.dövüş sahneleride gayet iyi.holly valance döktürmüş.sırf onun için bile izlemeye değer.
film bence hoş olmuş. özellikle holly va.'i izlerken büyülendim. bu kadar mı güzellik olur bi insanda vay be. oyun tarzı uygulamalar da var filmde mesela kan ibareleri, k.o gibi şeyler iyi olmuş. izlenmesi gerekir. mükemmel değil ama iyi bi film. holly için bu film izlenir. bu güzellik off off. izleyin görün :) şimdi sırada tekken var.
süper bir filim kaç kere izledim.gene aynı şekilde izlerim.ayri yetten insan küçükken okuduğu kitapları büyüyünce okuyunca değişik etkilenir.filimlerde de aynı öle..
bence çok hoş bi film-gerçekten de denildiği gibi charlie nin melekleri benzeri bi yapım olmuş-sanırım bu biraz da benim bayanların dövüştüğü filmleri sevmemden kaynaklanıyo...sonuç olarak bence izlemeye değer...