Running Scared
4,4

juve-baby
juve-baby

28 Haziran 2009 tarihinde eklendi
çok kanlı ama güzel, Karel Roden ve Vera Farmiga 15 Minutesı hatırlamama sebep oldular..***..
timsah8342
timsah8342

19 Haziran 2009 tarihinde eklendi
kaçırılmaması gereken bir aksiyon şöleni mutlaka izleyin
hawwk-91
hawwk-91

6 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Yorumlara bakarak izledim filmi ancak söylendiği kadar güzel değil...O puanda bu filme fazla..Normal aksiyon filmlerinden pek de bi farkı yok bence..5/10 puan yeter...
naked-eye
naked-eye

6 Haziran 2009 tarihinde eklendi
mafya filmleri arasında en beğendiğim film. izlemenizi şiddetle tavsiye ederim
deepred29
deepred29

29 Nisan 2009 tarihinde eklendi
İzlediğim aksiyon filmlerinin arasında en iyilerinden biri diyebilirim. Çok etkileyici sahnelere ve sürükleyici bir çekime sahip. Lost dizisinin Julieti de küçük ama çok farklı bir rolde sizleri bekliyor.
Chev
Chev

1 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Harika bir filmdi..Son saniyesine kadar keyif alabileceğiniz bir yapım..İzlenmesi gerekenlerden..
kadraj
kadraj

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ben gerçekten çok beğendim..9/10..
zafer-cesur
zafer-cesur

24 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Süper de değildi ama her filminde olduğu gibi Paul Walkerın oyunculuğunu beğendim 8/10
-alp-
-alp-

15 Ocak 2009 tarihinde eklendi
TEK KELİME İLE HARİKA....
mettt
mettt

4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
paul walkerı çok beğenirim bu filmde de çok iyi iş çıkarmış, ayrıca komşunun oğlu da çok iyiydi oyunculuk bakımından ;) 10/9
stonecold99
stonecold99

19 Aralık 2008 tarihinde eklendi
10 numara bir film olmuş. Çok beğendim
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

3 Aralık 2008 tarihinde eklendi
yaw bu filme soylenebilecek ne varki konusuyla oyunculariyla gorselligiylee superr birsey aradiginiz hersey var duragan bir sahnesi yok sadece film bitiminde var :D daha ne olsun 10/10 ilk kez bir filme 10 verdim :)))siddetle tavsiye ediyorum
Betsky
Betsky

5 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Filmin hem yönetmeni ve hem senaristi olan Wayne Kramerdan övgüyle bahsetmek lazım önce. Takdire şayan bir iş başarmış. Filmi izlemekten bir saniye bile gözümü alamadım. Durmak bilmeyen ve hayranlıkla izlediğim bir gösteri vardı karşımda. Film efektlerine gerçekten hayran kaldım. Farkı yaşamak isteyenler izlesinler kesinlikle.
jamesbond-2
jamesbond-2

1 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Soluksuz izlenecek türden aksiyon olmuş 1 saniye bile sıkılmıyorsunuz çok kaliteli bir yapıt türkiyede vizyonada neden girmemiş anlaşılabilir değil yani.Aksiyon severlere mutlaka tavsiye ederim.9/10
seymaerisen
seymaerisen

26 Ekim 2008 tarihinde eklendi
izlediğm en iyi aksiyon filmlerinin arasına girmeyi başardı tek kelime ile harika