offf yaaa ben paul walker a bayılıyorum ve bence bu filmde çok iii bi senaryoda yer almış.filmin konusu da oldukça iyi.yaaa paul walker ın olduğu filmler izlenmezmi yafs :)))
paul walker i ve hizli ve ofkeliyi oole cok da sevmem ama bu film dehset... filmin cok iyi basliyo cok iyi dewam ediyo ve mukemmel bitiyo. izlenmesi gereken bi film hatta mutlaka izlenmeli
Paul Walker yine rolünü bulmuş gerçekten.. diyecek hiç bir şey yok, filmi ilk sahnesinden alıyor ve sonuna kadar çok başarılı bi şekilde devam ediyor.. film bildiğim kadarıyla ülkemizde gösterilmedi, yazık gerçekten.. her kesimle birlikte özellikle aksiyon severlere önerilir walla.. başarılı bir film..
son 10 dakikada afalladığımız filmelerden biri ve süper bir kurgu.orjinal dilinde izlediğimizde egrcekten tam bi küfür cehenemmminde oluyoz ama arşivlik değil
İşte Paul Walker ' dan bi muhteşem film daha. Çok sürükleyici ve müthiş bir film. Rus eleman geleceğin mafyası olcak izlemeyenler için kesinlikle tavsiye ederim. Filmin sonunu tahmin etmek çok zor. Neyse daha fazla anlatmayım izleyin bence.
Abi izlediğim en güzel filmlerden biriydi basit bir konu olmasına rağmen çok sürpriz bir gidişatı var ve özellikle sonu da mükemmel herkesin dediği gibi kesinlikle kaçırmayın
yavvv arkadaşlar film kötü olsabile sırf o herife bakmak için izlenir insanmıydı o ben anlamadım:)gercekten güzel bi gerilim ve aksiyon filmiydi ben cok beğendim tavsiye ederim