Running Scared
4,4

ongum
ongum

15 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle sürükleyici ve keyif alacağınız bir film pişman olmassınız en azından bana güvenin:)
lauky
lauky

28 Mart 2007 tarihinde eklendi
film gercekten cok etkileyici konusu olsun görsel efekleriyle gercekten saheser ancak o oleg ve paul wakerın cocugu tam sopalık
mitakondri
mitakondri

24 Mart 2007 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en güzel filmlerden birisi.sonuna kadar heyecan içerisinde izlenecek bir film.kesinlikle tavsiye ederim.
khaleesi
khaleesi

21 Mart 2007 tarihinde eklendi
offf yaaa ben paul walker a bayılıyorum ve bence bu filmde çok iii bi senaryoda yer almış.filmin konusu da oldukça iyi.yaaa paul walker ın olduğu filmler izlenmezmi yafs :)))
djfunclup
djfunclup

15 Mart 2007 tarihinde eklendi
super flım bence izlenmeye deger ızlemedıysenız bosuna yasıosunuz ben sonunda sasırdım cok hos bır son olmus
dikkat-virusumm
dikkat-virusumm

14 Mart 2007 tarihinde eklendi
yönetmen cok iyi bir iş cıkarmış cok sureklıyıcı mecare severlerın mutlaka ızlemesı gereken bi film 10/8
vagabondaggio
vagabondaggio

3 Mart 2007 tarihinde eklendi
mütiş bir film..filmde hiç bir şeyi önceden kestiremiyorsunuz farklı bir senaryo..10/10
darkness1985---
darkness1985---

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Son dönemin en başarılı aksiyon filmlerinden biri olduğunu söyleyebilirim...
zombifirat
zombifirat

8 Şubat 2007 tarihinde eklendi
paul walker i ve hizli ve ofkeliyi oole cok da sevmem ama bu film dehset... filmin cok iyi basliyo cok iyi dewam ediyo ve mukemmel bitiyo. izlenmesi gereken bi film hatta mutlaka izlenmeli
andersevdaluk
andersevdaluk

26 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Paul Walker yine rolünü bulmuş gerçekten.. diyecek hiç bir şey yok, filmi ilk sahnesinden alıyor ve sonuna kadar çok başarılı bi şekilde devam ediyor.. film bildiğim kadarıyla ülkemizde gösterilmedi, yazık gerçekten.. her kesimle birlikte özellikle aksiyon severlere önerilir walla.. başarılı bir film..
hilal-demirel
hilal-demirel

25 Ocak 2007 tarihinde eklendi
son 10 dakikada afalladığımız filmelerden biri ve süper bir kurgu.orjinal dilinde izlediğimizde egrcekten tam bi küfür cehenemmminde oluyoz ama arşivlik değil
alperyilmaz36
alperyilmaz36

25 Ocak 2007 tarihinde eklendi
İşte Paul Walker ' dan bi muhteşem film daha. Çok sürükleyici ve müthiş bir film. Rus eleman geleceğin mafyası olcak izlemeyenler için kesinlikle tavsiye ederim. Filmin sonunu tahmin etmek çok zor. Neyse daha fazla anlatmayım izleyin bence.
summer-flower
summer-flower

20 Ocak 2007 tarihinde eklendi
müthiş bi film. Kesinlikle izlenmeli. Her saniyesi soluksuz izlenecek kadar sürükleyici....
fkcul
fkcul

19 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Abi izlediğim en güzel filmlerden biriydi basit bir konu olmasına rağmen çok sürpriz bir gidişatı var ve özellikle sonu da mükemmel herkesin dediği gibi kesinlikle kaçırmayın
guldane-ipkin
guldane-ipkin

12 Ocak 2007 tarihinde eklendi
yavvv arkadaşlar film kötü olsabile sırf o herife bakmak için izlenir insanmıydı o ben anlamadım:)gercekten güzel bi gerilim ve aksiyon filmiydi ben cok beğendim tavsiye ederim