Running Scared
4,4

beck31
beck31

18 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Detaylarıyla güzelleşen bir başka aksiyon filmi Running Scared.Çok başarılı geçişleri,kurgusu var ve oldukça sürükleyici.7.5/10
Demirtas
Demirtas

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Herkesin kişisel tercihine sonsuz saygı duyuyorum. Elbetteki herkes aynı şeyi beğenmeyecek. Ancak beğeniler genelleşince ve ben o genellemenin içersine giremediğimde kendimden şüphe ediyorum açıkçası. Bu film hakkında pek bilgim yoktu. Beyazperde.com sayesinde film hakkında bilgim oldu. Gerçi filmin sayfasında konusu dahi yazmıyordu. Sinekritiğide yoktu ve ben sadece üye yorumlarından yola çıkarak film hakkında bilgilenmeye çalıştım. Üye yorumlarının çok büyük bir bölümü olumlu yönde ve övgü dolu olunca filmi alıp seyretmek istedim. Ama yanılgıya düştüğümü görünce iş işten geçmişti. Film siteden 8.9 puan almış. Buna pek akıl erdiremedim. Bu puanı alamayan onca süper film varken bu filmin bu puanı alması beni şaşkınlığa itiyor.Filme gelince doğrusu bana göre son derece vasat bir aksiyon filmi. Bilgisayar oyunlarını anımsatan çekim teknikleri gerçekten hoş duruyor ama sadece o kadar. Film konu olarak, senaryo ve kurgu olarak vasatı aşmıyor. Boş zamanınızda izleyin diyeceğim ama o boş zamanınızı bile değerlendirebileceğiniz çok daha iyi filmler vardır.
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

10 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Filmin sert bir üslubu var,dolayısıyla bu bazı seyircileri rahatsız edebilir.Ama beni etmedi nedense.Bunun dışında kanımca çok iyi değil ama iyi bir aksiyon diyebilirim ’’Running Scared’’ için.Wayne Kramer ’’The Cooler’’dan sonra bu filminde de beklediği gişe başarısına ulaşamadı.Bu da onun için ayrı bir şanssızlık olsa gerek.
ayabenzerim
ayabenzerim

4 Mart 2007 tarihinde eklendi
bu film bir olay...bi filmi izlerken hiç bu kadar kasılmamıştım.belki sıradan gibi görülebilir bir film ama bu film kendi alanında harika...
kayhanefe
kayhanefe

14 Kasım 2006 tarihinde eklendi
bence yorumlar ve filmin puanı çok abartılı film güzeldi ama süper değildi.
annamoss
annamoss

19 Aralık 2006 tarihinde eklendi
sıradan bir aksiyon filmi.senaryosu çok etkili değil.ama izlenilebilir.Filimde duygusallık daha ön plana çıkarılabilirdi.müzik yönünden yetersiz bir filim.